Facebook Pixel Αντελίνο Λέτο ή Σεμπάστιαν Βιεϊρίνια;
Life
| 2011-04-25 18:30:00

Αντελίνο Λέτο ή Σεμπάστιαν Βιεϊρίνια;

Αντελίνο Λέτο ή Σεμπάστιαν Βιεϊρίνια;

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό κρυφό καμάρι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Λισαβόνα για τους δύο άσους. Με 4-5 εκ., πάντως, πουλάει μόνο το «τριφύλλι»…
 

Για να δούμε λίγο το στόρι από την αρχή: στην πιάτσα των ατζέντηδων υπάρχει η πληροφορία εδώ και καιρό ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, του Φρέιτας, έχει στη λίστα της τους Βιεϊρίνια και Λέτο από την Ελλάδα. Κάποιοι, μάλιστα, το παρουσίασαν σαν ρεπορτάζ.

Αυτό που δεν έγραψαν, όμως, πιθανώς για να μη στεναχωρήσουν τους οπαδούς των ομάδων που απευθύνονταν, είναι ότι οι Πορτογάλοι θέλουν να πάρουν τους παιχταράδες τους για ένα κομμάτι ψωμί, μία και η Σπόρτινγκ δίνει το πολύ μέχρι 4 εκ. για έναν από τους δύο.

Κι όταν λέμε «το πολύ», εννοούμε μαζί με τις προμήθειες των μάνατζερ κ.λπ., κάτι που σημαίνει ότι το ρευστό που θα μπει στα ταμεία, θα είναι ακόμα πιο λίγο. Κάπου γύρω στα 3,5 εκ. ευρώ. Ο Ζαγοράκης έχει ξεκαθαρίσει ότι με τέτοιους αριθμούς δεν συζητάει, αν και σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία για ρευστό, όλα γίνονται.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι οι Πορτογάλοι να βρουν έδαφος για να κάνουν μπίζνες με τον Παναθηναϊκό, που «ψήνεται» να δώσει τον Λέτο με αυτά τα χρήματα και κάτι …παραπάνω (4,5-5 εκ.).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags