Facebook Pixel Το ρεπό τελείωσε...τα κεφάλια μέσα!
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-25 23:19:00

Το ρεπό τελείωσε...τα κεφάλια μέσα!

Το ρεπό τελείωσε...τα κεφάλια μέσα!

Πέντε ημέρες απομένουν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Γιώργος Γαλάτσης αρθρογραφεί για αυτόν τον αγώνα που καλείται να δώσει η ΑΕΚ.

Χρόνια πολλά, χρόνια δημιουργικά και πάνω απ' όλα χρόνια καλά, που τόσο πολύ τα 'χουμε ανάγκη όλοι μας. Τελείωσαν, λοιπόν, και οι γιορτές του Πάσχα και από το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προετοιμάζονται ''πυρετωδώς'' για τον τελικό του κυπέλλου.

Δεν πρέπει να 'χουν...παράπονο, ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε γενναιόδωρος απέναντί τους. Σχεδόν ένα 3ήμερο έμειναν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, τη στιγμή που οι συνάδελφοί τους του Ατρομήτου πήραν ρεπό μόνον την Κυριακή του Πάσχα.

«Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος'' που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. Για να τους αφήσει...χαλαρά τα λουριά ο Χιμένεθ μέσα στην...τούρλα του τελικού κάτι παραπάνω θα γνωρίζει απ' όλους εμάς που πραγματικά ξαφνιαστήκαμε όταν πληροφορηθήκαμε για το ''ρεπό μακράς διάρκειας'»! Στην τελική είτε δουλεύεις στο ποδόσφαιρο...μέρα-νύχτα είτε όχι, αν δεν είσαι στην πρέπουσα κατάσταση την ημέρα του αγώνα, θα χάσεις.

Κυρίως η φετινή ΑΕΚ μας έχει συνηθίσει στις...ψυχρολουσίες και στις εκπλήξεις (δυσάρεστες και ευχάριστες). Οπότε ό,τι είναι να δούμε θα το δούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες έχουν συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτό το κύπελλο για τη μεγάλη οικογένεια της ομάδας Στην τελική πρέπει να είσαι...φελός για να μην καταλαβαίνεις τι συμβαίνει τριγύρω σου και στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν τέτοιοι! Όλοι τους (μπαλαδόροι και μη) είναι έξυπνα παιδιά. Πανέξυπνα! Άρα γνωρίζουν ότι ο κόσμος της ΑΕΚ ''ζει και αναπνέει'' γι' αυτή την κούπα!

Όλη η ΑΕΚ, λοιπόν, βλέπει μπροστά της ένα κύπελλο. Όσο για το ''μετά''; Έχει ο Θεος! Ή για να ακριβολογούμε...δεν έχει ο Θεός γιατί αν είχε θα 'χε σώσει και τη ''Βασίλισσα'' στο μπάσκετ!

Το θυμάμαι σαν τώρα που μου 'λεγε ο Καραμανλής ότι θα ''το πολεμήσει'' και θα τα καταφέρει και φέτος. Όταν όμως...δεν έχει νύχια να ξυστείς, δεν έχεις καμία τύχη.

Το δράμα της μπασκετικής ΑΕΚ πρέπει να ''χτυπήσει καμπανάκι'' στους απανταχού ΑΕΚτζήδες, πλούσιους και φτωχούς.

Μια ομάδα παρατημένη στο έλεος του Θεού. Όλο σχεδόν το διάστημα της φετινής χρονιάς να παίζει παρουσία 100 ατόμων εκ των οποίων οι 50 είχαν μπει στο στο γήπεδο...με ντου. Με μπασκετμπολίστες που δεν είχαν καν...νερό ή έκαναν προπόνηση σε κλειστό-''ψυγείο''!

Όταν 'τα λεγε όμως ο Γκέκος (είμαστε ένα μπουρδέλο) δεν ευαισθητοποιήθηκε κανένας. Έπρεπε να φθάσει...μισό βήμα πριν από τον ''γκρεμό'' για να σημάνει ''συναγερμός'' στην ''κιτρινόμαυρη οικογένεια''.

Τέλος πάντων ας μην πούμε περισσότερα χρονιάρα μέρα. Προέχει ο τελικός κι από την Πρωτομαγιά θα δούμε που θα οδηγηθεί το πράγμα και με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ!

ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags