Facebook Pixel Νέα αποκάλυψη για αγώνα της Super League
Life
| 2011-04-26 19:04:00

Νέα αποκάλυψη για αγώνα της Super League

Νέα αποκάλυψη για αγώνα της Super League

Στοιχεία-«φωτιά» για αγώνα της 23ης αγωνιστικής της Super League, που έγινε σε γήπεδο της επαρχίας. Τηλεφώνημα σε βοηθό διαιτητή και καταγγελίες!

Όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr ήταν λίγο πριν το Πάσχα όταν το αφεντικό μιας ιστορικής ομάδας της χώρας προχώρησε σε αποκαλύψεις που «ξένισαν». Και ξένισαν όχι γιατί πίστευε κανείς πως δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην πεντακάθαρη κοινωνία της Super League, όσο διότι μίλησε για επώνυμες καταγγελίες στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου που μάλιστα επιβεβαίωσε τα περιστατικά!

Το παιχνίδι στην επαρχία και το τηλεφώνημα στον βοηθό...

Πρόκειται για αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής η οποία έληξε χωρίς νικητή και διεξήχθη σε γήπεδο της επαρχίας. Στο εν λόγω ματς διαιτητής ήταν πρόσωπο που γενικά με τα σφυρίγματα του έχει βάλει πολλές φορές… φωτιά στα Σαββατοκύριακα, όμως το… τιμώμενο πρόσωπο στην υπόθεση ήταν ένας εκ των δύο βοηθών του.

Σε αυτόν τηλεφώνησε στέλεχος του ελληνικού ποδοσφαίρου - που έχει εμπλακεί στο πρόσφατο παρελθόν σε καταγγελίες με τηλεφωνήματα προς διαιτητές... - ζητώντας να «μην ευνοηθεί σε καμία περίπτωση» η φιλοξενούμενη ομάδα! Με ό,τι ερμηνεία φυσικά μπορεί να δώσει κανείς σε μία τέτοια παρότρυνση… Στην κουβέντα που έγινε ανάμεσα στα δύο πρόσωπα έπεσε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο συμμετοχής, στο άμεσο μέλλον, του βοηθού διαιτητή σε σεμινάριο του εξωτερικού που λειτουργεί ως προθάλαμος της UEFA για να χριστεί κάποιος διεθνής. Αν και η σειρά του θεωρητικά είχε «περάσει» και το τρένο είχε χαθεί, η υπόσχεση (όπως αναφέρει η καταγγελία) ήταν, μέσω της συμμετοχής στο διεθνές σεμινάριο, να βρεθεί μια φόρμουλα…

Το παιχνίδι διεξήχθη και καμία κραυγαλέα φάση δεν σημειώθηκε στα δημοσιογραφικά «μπλοκάκια». Είναι ζήτημα μάλιστα αν μία φάση έπαιξε το βράδυ στις αμφισβητούμενες. Σαφέστατα και προκαλεί εντύπωση, με μία πρώτη ματιά, η υπερτριπλάσια διαφορά στα φάουλ υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, διότι η διαφορά δυναμικότητας δεν το δικαιολογεί, αλλά έτσι κι αλλιώς το θέμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αποτέλεσε ο διαιτητής, όσο ο επόπτης.

Το πήρε πάνω του και τον «τελείωσε»

Μόλις λίγες μέρες μετά το παιχνίδι, ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων προχώρησε στην καταγγελία που αναφέρουμε και προηγουμένως. Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου κάθε άλλο παρά αδιάφορος στάθηκε απέναντι στο γεγονός που πληροφορήθηκε. Προς τιμήν του μάλιστα, ασχολήθηκε προσωπικά και επισταμένα με το θέμα καλώντας τον βοηθό διαιτητή στο γραφείο του. Ρώτησε ευθέως αν υπήρξε κλήση από συγκεκριμένο πρόσωπο και ο βοηθός το επιβεβαίωσε, μαζί και τις λεπτομέρειες του τηλεφωνήματος! Ο ισχυρός άνδρας ζήτησε γραπτή καταγγελία επί του θέματος, κάτι όμως που ο βοηθός αρνήθηκε.

Το περιστατικό στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποτέλεσε την κορυφή του παγόβουνου. Διότι όπως όλα δείχνουν υπήρξαν πολλά άλλα που προηγήθηκαν και οδήγησαν τις εξελίξεις εκεί…

Για την ιστορία να σημειωθεί πως τα ματς τα οποία διεξήχθησαν στην επαρχία εκείνη την αγωνιστική ήταν τα εξής: Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα, Καβάλα-Πανσερραϊκός, Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής, Ξάνθη-Λάρισα

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags