Facebook Pixel Ο Μήτρογλου θέλει, ο Ερνέστο;
Life
| 2011-04-26 19:56:00

Ο Μήτρογλου θέλει, ο Ερνέστο;

Ο Μήτρογλου θέλει, ο Ερνέστο;

Στην καθιέρωσή του στον Ολυμπιακό ευελπιστεί ο Κώστας Μήτρογλου μετά την επιστροφή από τον δανεισμό του στον Πανιώνιο! Βέβαια πρέπει να πείσει τον Βαλβέρδε, ο οποίος εμμένει στην αρχική του άποψη για τον Έλληνα φορ…

Ο Έλληνας επιθετικός τόνιζε στο στενό του περιβάλλον ότι θέλει να φορέσει φανέλα βασικού, θεωρώντας ότι με τη θητεία στη Νέα Σμύρνη αξίζει πολλών ευκαιριών. Βέβαια δεν επαναπαύεται μόνο σε αυτά, καθώς θέλει να πείσει και τον ίδιο τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι μπορεί να τον εμπιστεύεται.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Το εξάμηνο στον Πανιώνιο ήταν πολύ καλό για μένα. Με βοήθησε πολύ στο να βελτιωθώ. Θα δουλέψω σκληρά και θα αποδείξω στον κύριο Βαλβέρδε ότι αξίζω να είμαι στον Ολυμπιακό. Θα δείξω πως είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα του χρόνου. Προσωπικά επιζητώ την καθιέρωσή μου», έλεγε ο Μήτρογλου.

Τώρα αν μπορεί να πείσει τον Βάσκο τεχνικό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού συνεχίζει να εμμένει στην αρχική του άποψη για τον Μήτρογλου. Ότι δεν τον θέλει στο λιμάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags