Facebook Pixel Πλακώθηκαν με ΠΑΟΚτσήδες
Life
| 2011-04-26 21:01:00

Πλακώθηκαν με ΠΑΟΚτσήδες

Πλακώθηκαν με ΠΑΟΚτσήδες

Άναψαν τα αίματα στην Καμάρα ανάμεσα στους οπαδούς του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ λίγο πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση  των φιλάθλων του «Γηραιού» για το θέμα της αδειοδότησης, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα... 

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στους οπαδούς του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Εγνατίας στο ύψος της Καμάρας, λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία διαμαρτυρίας των φίλων του "Γηραιού" για το θέμα της αδειοδότησης. Μάλιστα, η αστυνομία χρειάστηκε να κάνει χρήση χημικών και δακρυγόνων για να διαλυθούν τα πλήθη.

 
Λίγο πριν ξεκινήσει η συγκέντρωση  των φιλάθλων του Ηρακλή στην Καμάρα υπήρξε μεγάλη ένταση στην Ροτόντα με οπαδούς του ΠΑΟΚ, που ήταν περαστικοί από εκεί. Οι οπαδοί του "Δικέφαλου του Βορρά" είχαν συγκεντρωθεί στην Καμάρα διαμαρτυρόμενοι για τη μη ρύθμιση των χρεών της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Οι οπαδοί των δύο συλλόγων του Βορρά αντάλλαξαν υβριστικά συνθήματα, ενώ πέταξαν και διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να τραυματιστεί κόσμος που περνούσε από την περιοχή. Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας που έκανε εκτεταμένη χρήση χημικών.
 
Αυτή την στιγμή η κατάσταση εκτονώθηκε και ο κόσμος του Ηρακλή προσέρχεται στην Καμάρα προκειμένου να ξεκινήσει την πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags