Facebook Pixel Απογοητευμένος ο Καραχάλιος
Life
| 2011-04-27 17:39:00

Απογοητευμένος ο Καραχάλιος

Απογοητευμένος ο Καραχάλιος

Την απογοήτευση του για τη μη συμμετοχή κι άλλων παραγόντων στην προσπάθεια που γίνεται για τη σωτηρία των Ερασιτεχνικών τμημάτων του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Καραχάλιος.

Για τις φήμες περί παραίτησης, σχολίασε: «Καταρχήν, θα ήθελα να τονίσω πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή και δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου στις 12 Μαΐου, καθώς δεν είναι σωστό να δημιουργείται κλίμα την ίδια ώρα που το τμήμα βόλεϊ και πόλο ανδρών, αλλά και εκείνο πόλο γυναικών παλεύουν για την κατάκτηση των τίτλων», ήταν τα πρώτα λόγια του «ερυθρόλευκου» παράγοντα και συνέχισε:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω προσπαθήσει αρκετά από την πλευρά μου για το καλό του συλλόγου και δεν βλέπω από άλλους παράγοντες να κάνουν το ίδιο, γεγονός που με στεναχωρεί πολύ. Οι μόνοι που κάνουν μεγάλη προσπάθεια και τους ευχαριστώ, είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού με τα μηνύματα που στέλνει και συμμετέχει σε όλα τα events. Δεν φτάνει όμως μόνο αυτός, πρέπει να ευαισθητοποιηθεί και ο επιφανής κόσμος του Ολυμπιακού».

Τέλος, ο Νίκος Καραχάλιος ερωτηθείς σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να θέτει υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη στις εκλογές του καλοκαιριού, ήταν κάθετος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 12 Μαΐου στη Γενική Συνέλευση όταν και θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για όλα. Όσον αφορά την προεδρία, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν θα θέσω υποψηφιότητα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags