27/04/11 - 18:35

«Ο Ηρακλής πρέπει να μείνει στη Super League»

Είναι σημαντικό για τον Ηρακλή να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, σύμφωνα με τον Χοσέμι, ο οποίος δήλωσε το παρών στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των φιλάθλων για την αδειοδότηση.

«Ο Ηρακλής πρέπει να μείνει στη Super League»
29.769views 0shares

Ο Ισπανός αμυντικός παραχώρησε δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου τόνισε την αγάπη του για τον «γηραιό», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Τάσο Κατσαμπή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοσέμι στον Sport103 FM:

Για την ανάδειξή του ως MVP: «Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό και είναι κάτι που με ευχαριστεί. Ο κόσμος του Ηρακλή με αγκάλιασε από την αρχή, με φοβερή αγάπη κάτι που ήταν κάτι το συγκλονιστικό για μένα. Την ίδια αγάπη όμως έδειξε και σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολλά προβλήματα γι’ αυτό και αυτή η τιμή είναι ακόμα πιο σημαντική. Εύχομαι όμως όλα να πάνε καλά για την ομάδα και ευχαριστώ και πάλι τον κόσμο»

Για το γεύμα με τον Πίτου Γκαρσία και τον Ρόμπλες λίγο πριν φύγει αλλά και τους φίλους του Ηρακλή που πήγαν στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για να τον αποχαιρετήσουν κατά την αναχώρησή του από την Θεσσαλονίκη: «Τρώγαμε συχνά με τον Πίτου και την οικογένειά του καθώς είμαστε φίλοι. Ήταν ένα δείπνο φιλίας για να θυμηθούμε ότι περάσαμε. Εξάλλου δεν ξέρουμε αν θα αγωνίζεται στον Ηρακλή και του χρόνου αφού δεν ξέρουμε τι θα φέρει το μέλλον. Όσο για ότι συνέβη στο αεροδρόμιο είχε να κάνει με μία έκφραση αγάπης του κόσμου του Ηρακλή και αυτό με ευχαριστεί πολύ».

Για την παρουσία του στην συγκέντρωση των φιλάθλων του Ηρακλή στο Κατσάνειο την περασμένη Τετάρτη για το θέμα της αδειοδότησης: «Ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου. Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Βρέθηκα εκεί να εκφράσω και εγώ την πίστη μου ότι η ομάδα πρέπει να είναι στην Super League και να δείξω την αγάπη μου. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο Ηρακλής να διατηρηθεί στην Super League».

Για την αποχώρηση του Τάσου Κατσαμπή από την ενεργό δράση: «Ο Τάσος, ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο συνέφερε στον Ηρακλή και πόσο πολύ αγάπησε τα χρώματα του Ηρακλή. Είναι ξεκάθαρο ότι θα λείψει σε όλους. Ήταν ο πατέρας της ομάδας. Ο πιο έμπειρος, ο πιο παλιός, ο πιο ήρεμος και αυτός που με τα λόγια του ήξερε να καθησυχάζει και φρόντιζε να επαναφέρει την τάξη όταν αυτή έλειπε. Ήταν ο σύμβουλός μας και σίγουρα θα λείψει».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ