Facebook Pixel Εξαντλήθηκαν τα "κυανόλευκα" εισιτήρια του τελικού
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-27 19:28:00

Εξαντλήθηκαν τα "κυανόλευκα" εισιτήρια του τελικού

Εξαντλήθηκαν τα "κυανόλευκα" εισιτήρια του τελικού

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος, σύμφωνα με την οποία έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια των 15 και 25 ευρώ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ  στο ΟΑΚΑ (30/4), ενώ έχουν απομείνει ελάχιστα των 40 ευρώ.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φίλων του Ατρομήτου για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς έχουν κάνει ήδη… φτερά τα περισσότερα μαγικά χαρτάκια. Τα εισιτήρια των 25 και 15 ευρώ έχουν εξαντληθεί, ενώ απομένουν λιγοστά των 40 ευρώ, όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την ανταπόκριση που έδειξαν και τους κάλεσε να εξαντλήσουν και τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια.

 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος
 
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 25 και 15 ευρώ του τελικού κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ με αντίπαλο την ΑΕΚ.
 
Αύριο (Πέμπτη 28 Απριλίου) τα λιγοστά εισιτήρια των 40 ευρώ θα διατεθούν από το Τμήμα Διαχείρισης (γήπεδο Περιστερίου, είσοδος από οδό Κρέσνας από 12.00 μέχρι 20.00) και από το Δημαρχιακό Μέγαρο (από 09.00 μέχρι 15.00).
 
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί τους φιλάθλους της για τη μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν και τους καλεί να εξαντλήσουν τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια ώστε να δημιουργήσουμε τη δική μας μεγάλη κερκίδα στο κορυφαίο ραντεβού της 88χρονης ιστορίας του συλλόγου μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags