Facebook Pixel Ράδιο… αρβύλα για τα εισιτήρια!
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-27 19:47:00

Ράδιο… αρβύλα για τα εισιτήρια!

Ράδιο… αρβύλα για τα εισιτήρια!

Μία ανακριβής πληροφορία ακούστηκε σήμερα σε αθλητική εκμπομπή των ερτζιανών, όσον αφορά τα επιπλέον εισιτήρια που έλαβε η ΑΕΚ για τον τελικό του Σαββάτου με τον Ατρόμητο και τα διέθεσε την Τετάρτη στους φιλάθλους της.

Η «Ένωση» είχε λάβει 2500 επιπλέον εισιτήρια, αφού τα πρώτα που είχε πάρει (γύρω στις 33.283) έγιναν καπνός. Η είδηση… ράδιο αρβύλα που ακούστηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ήταν ότι από αυτά (2500),τα 1500 πουλήθηκαν στους φιλάθλους που πήγαν στο ΟΑΚΑ και τα άλλα 1000 πήγαν στην Original, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

Η πληροφορία αυτή όμως δεν ισχύει με την… καμία. Σύμφωνα με πληροφορίες του σκύλου και τα 2500 εισιτήρια δόθηκαν στους Ενωσίτες, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά από τις 07:00 το πρωί προκειμένου να πιάσουν σειρά στα εκδοτήρια, τα οποία άνοιγαν στις 11:00!

Όπως καταλαβαίνετε, ο κόσμος που ήρθε να προμηθευτεί ένα μαγικό χαρτάκι ήταν πολύς και η ουρά εκατοντάδων μέτρων. Πηγές μάλιστα αναφέρουν, ότι τα εισιτήρια είχαν κάνει.. φτερά από τις 13:00 το μεσημέρι (δύο ώρες δηλαδή αφού άνοιξαν τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ), σε αντίθεση με τις ανακρίβειες που ειπώθηκαν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags