Facebook Pixel «Παίρνω το καπελάκι μου και το σακάκι μου με τον Οτέ και φεύγω»!
Life
| 2011-04-27 20:00:00

«Παίρνω το καπελάκι μου και το σακάκι μου με τον Οτέ και φεύγω»!

«Παίρνω το καπελάκι μου και το σακάκι μου με τον Οτέ και φεύγω»!

Ο Μίλτος ο νταλικέρης σχολιάζει τον νέο… γάμο Βαρδινογιάννη-Παναθηναϊκού, του οποίου το προσκλητήριο δόθηκε μέσω... δηλώσεων και επισημαίνει ότι οι δύο πλευρές δεν είχαν και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συμβίωσή τους.

Οι πιθανότητες επιτυχίας ενός πειράματος που την προηγούμενη φορά έσκασε στα μούτρα των χημικών, όταν αυτοί χρησιμοποιούν και τη δεύτερη φορά ακριβώς τα ίδια στοιχεία-υλικά, είναι αντίστοιχες των πιθανοτήτων να παρακολουθήσει κανείς ένα επεισόδιο του σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» στον Αντένα χωρίς να ξέρει απέξω όλους τους διαλόγους.

Κακά τα ψέματα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ελπίζει ότι με τον Τζίγγερ επικεφαλής θα βρει ξανά το δρόμο του, μόνο εφόσον όλοι μας ξεχάσουμε πως ο Κατακουζηνός έλεγε το τζατζίκι «γιαουρτοσκόρδιον». Γιατί είναι προφανές πως όσο εύκολο είναι να πετύχει ένας νέος «γάμος» Τζίγγερ - Παναθηναϊκού, άλλο τόσο εύκολο είναι να τα ξαναβρεί τη ζωή του ένα ζευγάρι, όταν ο σύζυγος αποφασίσει να επιστρέψει στο σπίτι μετά από τριετή απουσία και ενώ στο μεταξύ η γυναίκα του έχει σπιτώσει τρεις-τέσσαρους γκόμενους...

Σε κάθε σημείο τριβής, οι δύο πλευρές θα μπορούν να προτάξουν δηλητηριώδη έως θανατηφόρα επιχειρήματα. Ο εκδιωγμένος - απατημένος σύζυγος, που παράλληλα τα έσταζε τρία χρόνια σε διατροφή για να τα βγάλει πέρα το ...πολυμετοχικό σπίτι, θα θυμάται τα κέρατά του και θα πιθανολογεί τους λόγους της επιστροφής: «Με θυμήθηκες, μωρή σκρόφα, μόλις είδες τα σκούρα. Αλλά ως πότε θα πλερώνω τα κέρατά μου, ε; Μην το τραβάς το σκοινί, γιατί παίρνω το καπελάκι μου και το σακάκι μου με τον Οτέ μου και φεύγω...».

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags