Facebook Pixel Το σήκωσαν οι νέοι του Άρη! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-04-27 21:02:00

Το σήκωσαν οι νέοι του Άρη! (ΦΩΤΟ)

Το σήκωσαν οι νέοι του Άρη! (ΦΩΤΟ)

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι νέοι του Άρη στο πρωτάθλημα νέων Κ20 της Σούπερ Λιγκ παρά την εντός έδρας ήττα τους από την Καβάλα με 2-1.

Οι νέοι του Άρη υποδέχθηκαν τους «αργοναύτες» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην τελευταία εξ αναβολής αναμέτρηση και παρά την ήττα με σκορ 2-1 στέφθηκαν πρωταθλητές. 2.500 χιλιάδες φίλοι των «κιτρίνων» παρευρέθηκαν για να στηρίξουν την προσπάθεια των νέων και να τους χειροκροτήσουν, ενώ πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης.

 
Οι νέοι πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο τέρμα, στο 51’ ο Αγγελούδης άνοιξε το σκορ για τον Άρη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 71’  οι Καβαλιώτες ισοφάρισαν με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Το τελικό 2-1 έκανε στο 79' και πάλι ο Παπαδόπουλος με τον ίδιο τρόπο, χαρίζοντας τη νίκη στους «αργοναύτες» όχι όμως και τον τίτλο.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΑΡΗΣ: Διούδης, Πολιανίδης (46' Καραγιάννης), Μπαγκής, Γιαννίτσης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Γιαννιώτας, Κατίδης, Τοπούζης, Αγγελούδης ( 84' Ζυγκερίδης), Γιώρης (76' Κουρέλας).
 
Καβάλα: Καγγελίδης, Καππατζής, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Ελευθεριάδης, Μαυροβασίλης, Βισεντίνι, Καπνόπουλος (36' Ντομί), Μπρατσιάν, Γιάννου, Αποστολίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags