Facebook Pixel Ο... διάδοχος και ο σχεδιασμός
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-27 23:16:00

Ο... διάδοχος και ο σχεδιασμός

Ο... διάδοχος και ο σχεδιασμός

Ο τελικός του Σαββάτου είναι στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή, αλλά ο Γιώργος Τσακίρης... κοιτάει και το μέλλον.

Γνωρίζω πολύ καλά τη σημασία του αγώνα της ΑΕΚ το Σάββατο με αντίπαλο τον Ατρόμητο και κατ’ επέκταση για τον κόσμο της ομάδας που λαχταρά να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου, ένα τρόπαιο που η τελευταία φορά που... βάφτηκε στην πιο όμορφη διχρωμία (την κιτρινόμαυρη) ήταν το 2002. Ωστόσο επιτρέψτε μου να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο ματς και την προαναγγελία του την Παρασκευή!

Αυτές τις ώρες θέλω να επικεντρωθώ σε όσα γίνονται για την επόμενη σεζόν (2011-2012) από τους νυν διοικούντες και το θέμα της (αν όλα εξελιχθούν όπως δείχνουν τούτη την περίοδο σε οικονομικό επίπεδο) ενίσχυσης του ρόστερ αλλά και της διάδοχης κατάστασης στον πάγκο της Ενωσης.

Αρχικά οφείλω να αναγνωρίσω στον Σταύρο Αδαμίδη και στους συνεργάτες του ότι ήδη φέρονται να έχουν σηκώσει τα... μανίκια και να δουλεύουν με σκοπό να ετοιμάσουν το ρόστερ της νέας περιόδου. Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ μπαίνει (αν δεν αλλάξει κάτι το καλοκαίρι και δεν προκύψει... Μεσσίας!) στην εποχή του ΔΝΤ ο 37χρονος νομικός γνωρίζει καλά πως πρέπει να προχωρήσει σε σημαντικό ψαλίδι και αν είναι δυνατόν σε ποιοτική ενίσχυση με λίγα (έως ελάχιστα) χρήματα. Προς τη σωστή κατεύθυνση είναι οι επιλογές των Καρίμ Σολτάνι και Ζαουάντ Ζαϊρί. Φθηνές οικονομικά λύσεις και σύμφωνα με όσα έχουμε δει φέτος ικανές να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα άμεσα και σε επίπεδο ενδεκάδας...

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags