Facebook Pixel Πήγε ...κουτσή στο ποδαρικό!
Life
| 2011-01-05 20:18:00

Πήγε ...κουτσή στο ποδαρικό!

Πήγε ...κουτσή στο ποδαρικό!

Εντάξει, ο καβγάς Τζιμπούρ - Χιμένεθ προκάλεσε αναστάτωση. Ωστόσο μόνο αυτό έφταιγε για την τραγική εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στο 0-0 με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον χειρότερο τρόπο το 2011 για την ΑΕΚ, αφού μετά το επεισόδιο και την απομάκρυνση του Ραφίκ Τζιμπούρ, οι «κιτρινόμαυροι» ήλθαν ισόπαλοι 0-0 στο πρώτο ματς της χρονιάς με την Κέρκυρα.

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ είχαν τον έλεγχο του αγώνα, πραγματοποίησαν αρκετές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσανε να διασπάσουν την άμυνα των Φαιάκων, οι οποίοι είχαν κλείσει τους διαδρόμους.

Μάλιστα η «Ένωσης» δεν μπορούσε να σκοράρει ούτε στις καθυστερήσεις παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής Βοσκάκης άφησε να παιχτούν δύο παραπάνω λεπτά (από 4’, 6’) .

Το σίγουρο είναι βέβαια ότι το παιχνίδι ήταν μαύρα χάλια από πλευράς θεάματος με τους παίκτες της ΑΕΚ να μη γλιτώνουν το γιουχάισμα από τους λίγους οπαδούς που βρέθηκαν στο παγωμένο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος (76' Γκερέιρο), Καφές, Έντερ (56' Λεονάρντο), Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (80' Αμπντουραχμάνι)

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Αργυρίου, Λαγός, Αμπντουραχμάνι

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, (62' Καλαντζής) Μίχος, Τσίγκας,

Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Ηλίας Ιωάννου (93' Δ. Ιωάννου), Μακρής
Στον πάγκο: Αποστολίδης, Δημήτρης Ιωάννου, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μακρυδημήτρης, Μάμαλος

 

Το φιλμ του αγώνα

96' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

89' Σουτ του Καράμπελα η μπάλα πέρασε μπροστά από Λυμπερόπουλο και Καφέ οι οποίοι παρακολουθούσαν αμέριμνοι τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

84' Αλλαγή για την Κέρκυρα: Ο Χάμπλε μέσα, έξω ο Παρασκευαΐδης.

80' Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ντεμπούτο για Αμπντουραχμάνι που περνάει στη θέση του Μπλάνκο.

76' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Το πουλέν της ΑΕΚ, ο Ρότζερ Γκερέιρο στη θέση του Μάκου. Να δούμε τι ψάρια θα πιάσει ο Βραζιλιανοπολωνός. Ο Χιμένεθ τον έριξε στη μάχη προκειμένου να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα.

76' Κίτρινη κάρτα σε Καφέ-Παρασκευαΐδη

65' Ο Καράμπελας πέρασε τρεις αντιπάλους από τα αριστερά, σέτραρε, αλλά η κεφαλιά του Λεονάρντο κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

62' Αλλαγή για την Κέρκυρα: Ο Γιάντσης αντί του Καλατζή

56' Αλλαγή για την ΑΕΚ, στη θέση του Έντερ ο Λεονάρντο

50' Σουτ του Σκόκο η μπάλα στο... γάμο του Καραγκιόζη. Τραγικά άστοχη η ενέργεια του Αργεντινού... Τελικά εχει δίκιο ο σκύλος στο θέμα που δημοσίευσε στο ημίχρονο του παιχνιδιού...

49' Ο διαιτητής Βοασκάκης διέκοψε για ένα λεπτό το παιχνίδι εξαιτίας ενός δακρυγόνου που έπεσε μέσα στο γήπεδο. Το ματς στη συνεχίστηκε κανονικά.

48' Πρώτη ευκαιρία για την Κέρκυρα στο ματς. Ο Καλαντζή έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε μακριά από την εστία του Σάχα.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους. Καμία αλλαγή για τους δύο προπονητές.

45' ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:  Ισόπαλοι χωρίς τέρματα πήγαν στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με την ΑΕΚ να έχει καθολική αλλά ανούσια υπεροχή, αφού είχε 7 ευκαιρίες ενώ οι φιλοξενούμενοι καμία. Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ προσπαθούν να ξεδιπλώσουν τις επιθετικές τους προσπάθειες από τα άκρα και κυρίως από δεξιά με πολλές σέντρες προς τον Μπλάνκο, ο οποίος είναι και ο πιο απειλητικός ποδοσφαιριστής των "κιτρινόμαυρων".

41' Δυνατό σουτ του Έντερ από δεξιά, η μπάλα είχε πολλά φάλτσα και κατέληξε άουτ.

36' Ξανά ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Μπλάνκο, η προβολή του οποίου ύστερα από σέντρα του Γεωργέας έφυγε άουτ.

35' Κεφαλιά του Μπλάνκο η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

30' ΣΧΟΛΙΟ: Πολύ βαρετό και αργό παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, κλείνοντας την Κέρκυρα στην περιοχή της, μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει τέσσερις ευκαιρίες, τρεις από τις οποίες ανήκουν στον Μπλάνκο και η μία στον Καφέ. Βέβαια οι ευκαιρίες δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο με αποτέλεσμα η εικόνα του παιχνιδιού να μην ικανοποιητική για τους λιγοστούς θεατές που πλήρωσαν σήμερα εισιτήριο...

26' Σουτ του Μπλάνκο, αποκρούει ο Κωνσταντόπουλος! Είχε προηγηθεί στο 25΄ η ευκαιρία του Καφέ, ο οποίος έπιασε ένα χιαρό γυριστό πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε τη μπάλα.

19' Ευκαιρία για την ΑΕΚ με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μπλάνκο. Ύστερα από σέντρα του Σκόκο ο «Ζορό»  έκανε την προβολή με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

4' Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ, ο Έντερ σέντραρε από δεξιά ο Μπλάνκο έπιασε ένα γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοξκάρι του Κωνσταντόπουλου.

1' Έναρξη αγώνα

Λίγος κόσμος στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος (76' Γκερέιρο), Καφές, Έντερ (56' Λεονάρντο), Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (80' Αμπντουραχμάνι)

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Αργυρίου, Λαγός, Αμπντουραχμάνι

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής, (62' Καλαντζής) Μίχος, Τσίγκας, Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Ηλίας Ιωάννου (93' Δ. Ιωάννου), Μακρής

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Δημήτρης Ιωάννου, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μακρυδημήτρης, Μάμαλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Φώσκολου (Πειραιάς)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags