Facebook Pixel Μπέος κατά Κούγια στην Πειθαρχική
Life
| 2011-04-28 16:29:00

Μπέος κατά Κούγια στην Πειθαρχική

Μπέος κατά Κούγια στην Πειθαρχική

Σε απολογία κλήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας, από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' & Γ' Εθνικής κατηγορίας, με βάση τα όσα έχει καταγγείλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Η κλήση, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι κοινοποιήθηκε τόσο στον Αχιλλέα Μπέο, όσο και στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα, αναφέρει τα εξής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2, κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 5-5-2011 και ώρα 10:00 τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 κ. Α. Κούγια προς απολογία για τις πειθαρχικές παραβάσεις που καταγγέλονται στην με ημερομηνία 29-3-2011 καταγγελία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κ. Αχ. Μπέου, η οποία ήδη του έχει κοινοποιηθεί και η οποία του κοινοποιείται και πάλι μόνο όμως κατά το σκέλος της που με αυτήν καταγγέλονται πειθαρχικές παραβάσεις που φέρονται να τελέστηκαν σε βάρος του καταγγέλοντος, αθλητικών παραγόντων, Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και Επαγγελματικών Ποδοσφαιρικών Ενώσεων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags