Facebook Pixel Επιφυλακτικός ο Οικονομίδης
Life
| 2011-04-28 19:58:00

Επιφυλακτικός ο Οικονομίδης

Επιφυλακτικός ο Οικονομίδης

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, δεν... συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι θεωρούν δεδομένο οτι η ομάδα θα πάρει τη θέση του Ηλυσιακού στην Α1.

"Το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ επιφυλάσσεται σε περίπτωση τελεσιδικίας της απόφασης, ακόμα και αν πάει στο ΑΣΕΑΔ, καθώς είναι θέμα νομικής ερμηνείας και δεν μπορώ να πάρω θέση...", ανέφερε ο Οικονομίδης.

Στη συνέχεια σχολίασε: "Σήμερα, είχαμε δυο θέματα. Απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Άρη κατά των πλέι-οφ, που ξεκίνησαν κανονικά και εν συνεχεία, ήρθε η απόφαση του Δικαστή με την οποία αποβλήθηκε ο Ηλυσιακός από το πρωτάθλημα. Τα πλέι-οφ, πάντως, όπως αποφασίσαμε ξεκίνησαν κανονικά καθώς αν παρέμενε σε εκκρεμότητα η έφεση του Ηλυσιακού στο ΑΣΕΑΔ θα είχαμε πρόβλημα για όλες τις ομάδες, ειδικά εκείνες που αντιμετωπίζουν και τεράστιο οικονομικό πρόβλημα".

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ άφησε σαφείς αιχμές για την όλη υπόθεση: "Να πούμε τα πράγμα με το όνομά τους. Η υποκρισία ξεχειλίζει. Ο Σύνδεσμος δεν μπορεί να χρεωθεί κάθε κακώς κείμενο του ελληνικού μπάσκετ και του ελληνικού αθλητισμού. Ο Ηλυσιακός δεν εμφανίστηκε φέτος στην Α1, όπως φυσικά και ο συγκεκριμένος άνθρωπος για τον οποίο έγινε τόσος ντόρος. Η ομάδα αυτή πήρε ως ΚΑΕ πιστοποιητικό από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και φέτος και πέρσι. Επίσης αγωνίστηκε και σε άλλο πρωτάθλημα, καθώς την άνοδό της στην Α1, την κέρδισε μέσω της Α2".

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags