29/04/11 - 18:35

"Τώρα πού θα κρυφτείτε;"

Ανακοίνωση σε καυστικό ύφος για την υπόθεση με τον Ηλυσιακό και την ΑΕΚ εξέδωσε ο ΠΣΑΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του μπάσκετ μόνο έκπληξη δεν προκαλούν".

"Τώρα πού θα κρυφτείτε;"
21.155views 0shares

Αναλυτικά:

"Και τώρα τι; Τώρα κύριοι υπεύθυνοι που θα κρυφτείτε και που θα δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα; Τελικά οι «γραφικοί επαναστάτες», όπως πολλοί φρόντισαν να χαρακτηρίσουν και να διαπομπεύσουν τους απεργούς του ΠΣΑΚ μάλλον είχαν δίκιο που φώναζαν. Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του μπάσκετ μόνο έκπληξη δεν προκαλούν. Αυτά είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Είναι όλα όσα σας είχαμε προαναγγείλει, όλα όσα ζητάμε να επιλυθούν ώστε να θεμελιωθεί το μπάσκετ από μια καινούργια και ξεκάθαρη βάση. Αυτά που ΕΣΕΙΣ σφυρίζατε αδιάφορα όταν τα ΦΩΝΑΖΑΜΕ, αυτά είναι που σφίγγουν σαν θηλιά πλέον τον λαιμό σας. Αυτά είναι που σας γύρισαν μπούμερανγκ και τώρα άντε να τα μαζέψετε. Συνυπεύθυνοι είναι όλοι οι φορείς (ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, Υπουργείο Πολιτισμού, ΕΕΑ). Εκείνοι που ως υπέρμαχοι της …αναβολής κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι του ψεύδους. Καλή τύχη. Εμείς δεν μπορούμε να επιλύσουμε παρά μόνο να σας βοηθήσουμε".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ