Facebook Pixel Έτοιμος για Μπαρτσελόνα ο Μανόλο
Life
| 2011-01-05 21:32:00

Έτοιμος για Μπαρτσελόνα ο Μανόλο

Έτοιμος για Μπαρτσελόνα ο Μανόλο

Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με τη Κέρκυρα, ότι πολύ ευχαρίστως θα πήγαινε στην υπερομάδα της Καταλονίας. Ωστόσο, δουλεύει στην «Ένωση» με τα χίλια δυο προβλήματα… Τι είπε για Δημητριάδη.

Πολλά και διάφορα ήταν αυτά που είπε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με την Κέρκυρα, η οποία έδωσε άλλη μία απογοήτευση στους φιλάθλους της ομάδας. Ο Ισπανός επικεντρώθηκε στο θέμα των στόχων και των μεταγραφών για τα οποία άφησε δύο χαρακτηριστικές ατάκες.

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το... ταβάνι αυτής της ομάδας, απάντησε ότι «Εγώ δεν μπορώ να πω για πράγματα παραπάνω από αυτά που είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου κάποιο πρόεδρο να δουλεύει όσο ο δικός μας. Ψάχνουμε να βρούμε λύσεις. Έχω πει ότι είμαστε αυτοί που είμαστε. Αν με ρωτούσατε αν θέλω να προπονώ τη Μπαρτσελόνα θα σας έλεγα... πολύ ευχαρίστως. Επειδή όμως δεν μπορώ θα τα παρατήσω; Όχι! Είμαστε σε μία ιστορική ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Όσον αφορά τις μεταγραφές, αυτές θα κριθούν από τις αποχωρήσεις παικτών και το αντίστρο «… υπάρχουν παίκτες που δεν τους υπολογίζω αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα αν δεν έρθουν άλλοι. Αν αποχωρήσουν οι παίκτες που γράφονται, χωρίς να έρθουν άλλοι θα παίζει ο... Δημητριάδης στην επίθεση και εγώ αριστερό μπακ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μανόλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags