Facebook Pixel «Ας πάρουμε πρωτάθλημα και ας πάω αλλού του χρόνου!»
Life
| 2011-04-30 17:18:00

«Ας πάρουμε πρωτάθλημα και ας πάω αλλού του χρόνου!»

«Ας πάρουμε πρωτάθλημα και ας πάω αλλού του χρόνου!»

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιώργος Πρίντεζης λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ας πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, χαλάλι, και ας πάω σε άλλη ομάδα του χρόνου»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση:
Αρχικά ο Πρίντεζης αναφέρθηκε στην επιστροφή του τονίζοντας τα εξής:
«Δεν περίμενα να επιστρέψω τόσο σύντομα. Τα έφερε έτσι η κατάσταση όμως και ήταν αναγκαία η επιστροφή μου. Εκανα τα πάντα για να ενταχθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα».

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του και αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε πως προέχει το σήμερα και οι στόχοι της ομάδας σε κύπελλο και πρωτάθλημα: «Το θέμα δεν είναι τι υπάρχει στο μυαλό μου. Το θέμα είναι τι θα προκύψει όταν τελειώσει η σεζόν. Αν η ομάδα πετύχει τους μεγάλους στόχους της. Ας πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, χαλάλι, και ας πάω σε άλλη ομάδα του χρόνου. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να πάρουμε τον τίτλο»!

Οσο για τον ρόλο που έπαιξε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς για να πάρει την απόφαση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό είπε πως: «Ενας από τους βασικούς λόγους που ήθελα να γυρίσω είναι ότι μίλησα με τον κόουτς. Μου ξεκαθάρισε ποιος θα είναι ο ρόλος μου και με έκανε να σκεφτώ μόνο το μπάσκετ».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags