Facebook Pixel «Εύχομαι να πάρω κι άλλους τίτλους»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-01 00:40:00

«Εύχομαι να πάρω κι άλλους τίτλους»

«Εύχομαι να πάρω κι άλλους τίτλους»

Την ευχή του να κατακτήσει και άλλους τίτλους με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς, ενώ αναφέρθηκε και στην είσοδο των φιλάθλων της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας, αλλά τώρα κοιτάμε τα πλέι οφ, έχουμε ένα παιχνίδι με το Βόλο, πρέπει να το κερδίσουμε, όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια και να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χάρηκα που πήρα τον πρώτο τίτλο με την αγαπημένη μου ομάδα κι εύχομαι να πάρω κι άλλους στη συνέχεια.

Όλα τα παιδιά δώσανε το 100% και αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν υπήρχε ψυχολογική πίεση. Μας στήριξε ο κόσμος και ήταν ο δωδέκατος παίκτης στην κατάκτηση του τροπαίου. Είναι μεγάλη τιμή για την ΑΕΚ, θα μας βοηθήσει αυτό για τη συνέχεια, καθώς υπάρχουν έξι παιχνίδι για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε αρχικά ο 20χρονος αμυντικός.
 
Για την είσοδο των φιλάθλων της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο τόνισε: «Δεν είναι καλό να μπαίνουν οι φίλαθλοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχαν αυτή τη δίψα να το σηκώσουμε όλοι μαζί», ενώ για το γεγονός ότι δέχτηκαν επίθεση οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου υποστήριξε: «Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα, αν και δεν το είδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags