Facebook Pixel "Στο τραπέζι η αναβολή του πρωταθλήματος..."
Life
| 2011-05-02 14:23:00

"Στο τραπέζι η αναβολή του πρωταθλήματος..."

"Στο τραπέζι η αναβολή του πρωταθλήματος..."

Ανοικτό το ενδεχόμενο αναβολής του επόμενου πρωταθλήματος άφησε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος αν δεν σταματήσουν τα φαινόμενα βίας που μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος στον "Real FM":

Για τη διακοπή της χρηματοδότησης: «Δεν πρέπει να καταστρέψουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, επειδή δεν μπορούμε να σταματήσουμε 300 ανθρώπους να μπαίνουν στο γήπεδο. Είναι απαράβατος κανόνας, εάν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε για να δούμε αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν θα πάρουν και εκείνοι αυτό που θέλουν. Η χρηματοδότηση θα είναι εργαλείο που θα χρησιμοποιήσουμε σε όλες τους τις διαστάσεις για να πετύχουμε την αυστηροποίηση που θέλουμε. Δεν μπορούν να συνεχίζουν οι ομάδες να κάνουν αυτά που κάνουν και να συνεχίζουν να χρηματοδοτούνται από το ελληνικό κράτος».

Για τα μέτρα που είναι διατεθειμένη να λάβει η Πολιτεία: «Δεν έχουμε εξαντλήσει τα όριά μας, το σύνολο των εργαλείων, δεν μιλάμε μόνο για τα χρήματα, αλλά και για τα δημόσια γήπεδα, για την κάλυψη από τη δημόσια τηλεόραση, αυτά είναι όλα εργαλεία στα χέρια της πολιτείας που πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν φέτος (...) Αυτά τα εργαλεία πιστεύουμε ότι μπορούν να μας πάνε πολύ μακριά. Προφανώς, οι επιλογές (σ.σ. διακοπή πρωταθλήματος κλπ), είναι ακόμη πάνω στο τραπέζι. Απλά να ξέρουμε ότι θα πονέσουν όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και αυτούς που δεν φταίνε, ενώ αυτά που αναφέρω, είναι στοχευμένα σε εκείνους που κάνουν τα επεισόδια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags