Facebook Pixel Μασημένες κασέτες, μασημένα λόγια!
Life
| 2011-05-02 17:10:00

Μασημένες κασέτες, μασημένα λόγια!

Μασημένες κασέτες, μασημένα λόγια!

Απ' όλα είχε και σήμερα ο μπαξές για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Νέους στημένους αγώνες μέσα στο 2011, αστεία σύσκεψη για την πάταξη της βίας και παραγραφή του κασέτα-gate!

Από το κακό στο χειρότερο πάει καθημερινά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην αρχή της ημέρας έσκασε, μέσω του gazzetta.gr, η είδηση-βόμβα ότι ερευνώνται νέοι στημένες αγώνες μέσα στο 2011! Όπως σας έχουμε ενημερώσει, πρόκειται για έναν αγώνα της Football League και έναν αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Eν συνεχεία τη σκυτάλη πήρε η σύσκεψη-παρωδία ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη. Αποτέλεσμα, φυσικά, δεν υπήρχε και οι αρμόδιοι απλά έπαιξαν την κολοκυθιά, κάνοντας μπαλάκι τις ευθύνες για την κατάντια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, ακούσαμε τον κ. Νικητιάδη να επαναλαμβάνει ότι η Πολιτεία θα κόψει την χρηματοδότηση στο ποδόσφαιρο, ενώ εκφράστηκε η άποψη ότι πρέπει να απαγορευθούν τα βεγγαλικά από τα γήπεδα! Αστεία πράγματα…

Τέλος, είχαμε την απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκου, να παραγράψει το σκάνδαλο με τις κασέτες επειδή, όπως εξήγησε στο σκεπτικό του, είχε περάσει βάσει Νόμου, ο ένας μήνας από την ημερομηνία του έγιναν τα αδικήματα (τα οποία στην ουσία παραδέχεται!) μέχρι την ημερομηνία της καταγγελίας του Αλέξη Κούγια!

Μήπως τα έλεγε καλά ο Δώνης μετά τον τελικό;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags