Facebook Pixel «Δεν πρόκειται ο κ. Πιλάβιος να πάρει ούτε ένα ευρώ του χρόνου»
Life
| 2011-05-02 21:28:00

«Δεν πρόκειται ο κ. Πιλάβιος να πάρει ούτε ένα ευρώ του χρόνου»

«Δεν πρόκειται ο κ. Πιλάβιος να πάρει ούτε ένα ευρώ του χρόνου»

Ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργος Νικητιάδης, σε δηλώσεις του στο δελτίο του MEGA «απείλησε» τον Σοφοκλή Πιλάβιο ότι αν δεν αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο της χρηματοδότησης, κόβεται η χρηματοδότηση!

«Ζητήσαμε από την ΕΠΟ να συγκαλέσει τη Γ.Σ. της. Θα σταματήσουμε τη χρηματοδότηση από την ΕΡΤ, από τον ΟΠΑΠ, από κρατικούς οργανισμούς. Για πρώτη φορά η χρηματοδότηση των ομάδων συνδέεται με τη διαγωγή των ομάδων. Είναι διαφορετικό το πειθαρχικό δίκαιο στο ποδόσφαιρο. Δεν επιτρέπει να μπει φρένο στις δραστηριότητες των ομάδων. Σεβόμαστε το αυτοδιοίκητο. Λαμβάνουμε τα μέτρα. Αλλά ακόμη και θανατική ποινή να παίρναμε μπορεί να είχαμε νεκρό…», είπε αρχικά ο κ. Νικητιάδης και προειδοποίησε τον Σοφοκλή Πιλάβιο: «3 Ιουνίου συνέρχεται η Γ.Σ. της ΕΠΟ για να συζητήσει το νέο πειθαρχικό δίκαιο. Πρέπει η ΕΠΟ να αυστηροποιήσει το δίκαιο της.

Αν δεν αλλάξατε το πλαίσιο σας τότε θα κόψουμε τη χρηματοδότηση. Ερχεται νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Δεν πρόκειται ο κ. Πιλάβιος να πάρει ούτε ένα ευρώ του χρόνου. Λέμε τέρμα!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags