Facebook Pixel Πάνω από όλα…. ΕΓΩ!
Life
| 2011-05-03 16:37:00

Πάνω από όλα…. ΕΓΩ!

Πάνω από όλα…. ΕΓΩ!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του για το πόσο εύκολα μπορούν ορισμένοι να ξεχνούν και να αναιρούν όλα όσα υποστήριζαν με πάθος.

Πριν από δύο χρόνια ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας θεώρησε ως μομφή προς το πρόσωπό του τον έλεγχο που βάση καταστατικού είχε κάθε δικαίωμα να κάνει η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ. Απλά και μόνο την αίτηση του ελέγχου την αρνήθηκε λέγοντας:  "Προκαλέσατε ένα προεκλογικό κλίμα λάσπης, ψεμάτων και σπίλωσης της προσωπικότητάς μου. Ήταν μια καθοδηγούμενη ενέργεια και δημιουργήσατε την αίσθηση ότι υπάρχουν παρατυπίες στα οικονομικά της ΠΑΕ Αρης, σε μια εποχή που εμείς καταθέταμε τον φάκελο της εταιρίας για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ. Το ίδιο έκανε και ο ΑΣ. Βγάλατε προς τα έξω ότι η ΠΑΕ έχει οικονομικό πρόβλημα. Εγώ λοιπόν δεν ζητάω από κανέναν να με απαλλάξει και ας λέω ότι ο Αρης είναι ελέγξιμος μέχρι το τελευταίο ευρώ" (sport.gr11-05-09)

Παράλληλα σημείωνε ότι στον βωμό της προεκλογικής καμπάνιας δεν είναι δυνατόν να τρομοκρατείται ο κόσμος του ΑΡΗ: «Δεν επιτρέπεται στον βωμό της προεκλογικής καμπάνιας να πλήττεται με αυτόν τον τρόπο η εικόνα της ομάδας και να τρομοκρατείται ο κόσμος του Αρη. Με τον Νέτο γράφτηκε ότι του είπα πως θα φύγει, ενώ μιλήσαμε για την ανανέωση του συμβολαίου του. Η ομάδα έχει διοίκηση και στεγανά, που κάποιοι όμως πάνε να καταρρίψουν και να κάνουν ζημιά».(Exedra.gr 4-5-09).
 
Σήμερα πλέον ως εκδότης αναιρεί τα πάντα. Δημοσιοποιεί τα στοιχεία της εταιρίας μη υπολογίζοντας ότι και φέτος και με πολύ πιο αυστηρά κριτήρια η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατέθεσε φάκελο για αδειοδότηση. Φέρεται εναντίον όλων όσων έχουν διαφορετική άποψη από αυτόν. Άχρηστη η διοίκηση της ΠΑΕ, συμμάχησε με την «ελεγχόμενη» διοίκηση της Λέσχης και τον Ερασιτέχνη που είναι «διαλυμένος» (κι ας παίρνει το ένα τμήμα μετά το άλλο πρωταθλήματα). Σε αυτούς κάνει κουμάντο ο «κακός» SUPER-3 (τον οποίο γράφει με μικρά και ελληνικά γράμματα όπως ακριβώς και οι φίλοι του ΠΑΟΚ!) που επιπλέον έχει αλώσει και τον ARISFM, όπου δουλεύουν οι «κακοί» δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια. Επίσης για όσους δεν δουλεύουν στον ARISFM,  η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συμμαχεί με ΜΜΕ τα οποία είναι… φιλοπαοκτσίδικα για να πετύχει τους σκοπούς της. Προφανώς με το τελευταίο έβαλε τα γέλια ακόμα και ο ίδιος καθώς επί των ημερών του οι μεταγραφές «προβάλλονταν» αποκλειστικά από τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ (Ερνάντεθ, Ρονάλντο, Σιστόν , Πέρεθ κ.α)! Πλέον τα δικά του σχόλια, οι δικές του εκπομπές, τα δικά του γραφόμενα έχουν γίνει σημαία των φίλων του ΠΑΟΚ κυρίως, αλλά και όλων όσων προσπαθούν να βρουν να πουν κάτι για τον ΑΡΗ.
 
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags