Facebook Pixel «Μας συγκλόνισε ο κόσμος»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-03 21:03:00

«Μας συγκλόνισε ο κόσμος»

«Μας συγκλόνισε ο κόσμος»

Για τους τραμπουκισμούς που έλαβαν χώρα στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, μίλησε ο Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλο τον φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ατρομήτου:

«Ανεξάρτητα από το αν θα κερδίζαμε ή χάναμε αυτό το παιχνίδι θέλαμε να το γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας η παρουσία του οποίου στο Ολυμπιακό Στάδιο μας συγκλόνισε. Ήταν μεγάλο επίτευγμα να συγκεντρωθούν χιλιάδες κόσμου αλλά δυστυχώς όλη αυτή η αληταρία και οι τραμπουκισμοί δεν μας επέτρεψαν ανεξαρτήτου αποτελέσματος να ευχαριστηθούμε τον τελικό και πάνω απ’ όλα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει.
 
Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας παρότι ξέρουμε ότι πιθανώς αυτός ο κόσμος με όσα πέρασε να έχει απογοητευτεί και να φοβάται με όσα έγιναν και ίσως να μην θέλει να ξαναπάει στο γήπεδο. Εμείς όμως ελπίζουμε ότι θα τον έχουμε κοντά μας γιατί εμείς είμαστε μια ομάδα που έχουμε δείξει ένα διαφορετικό επίπεδο από αυτό που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Για μια ακόμη φορά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του Ατρόμητου. Για μένα ήταν πάρα πολύ όμορφο να βλέπω ανθρώπους 70 και 75 ετών να τους έχουμε βγάλει από το σπίτι, να βλέπουμε πολλές οικογένειες στο γήπεδο. Όμως όλοι αυτοί που αμαύρωσαν την εικόνα του τελικού και μας ανάγκασαν να φύγουμε θυμωμένοι και να είμαστε μέσα στα νεύρα και να υπάρχει πάντα τελικά ένα κατεστημένο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags