Facebook Pixel Τώρα παίζει μπάλα ο Γιώργος!
Life
| 2011-05-04 17:15:00

Τώρα παίζει μπάλα ο Γιώργος!

Τώρα παίζει μπάλα ο Γιώργος!

Στα χέρια του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, η καυτή πατάτα της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναβολή ή και ματαίωση των πλέι-οφ πρότειναν Γερουλάνος, Νικητιάδης, Μπιτσαξής!

Ο υφυπουργός τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης και ο ΓΓΑ, Παναγιώτης Μπιτσαξής συνεδρίασαν από νωρίς σήμερα το πρωί -κάτω από άκρα μυστικότητα- προκειμένου να βρουν λύσεις αντιμετώπισης της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η συνεδρίαση ήταν πολύωρη και το μεσημέρι ήταν σε ανοιχτή ακρόαση σε αυτή και ο υπουργός πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Οι τρεις άνδρες θεωρούν ότι τόσο η Σούπερ Λίγκα, όσο και η ΕΠΟ δεν έχει κάνει τίποτα για την αντιμετώπιση της βίας με αποκορύφωμα τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου και γι’ αυτό εξέτασαν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην αναβολή των πλέι οφ, τα οποία ήταν προγραμματισμένα να αρχίσουν την προσεχή Κυριακή!

Μάλιστα, έπεσε στο τραπέζι και το ενδεχόμενο της οριστικής ματαίωσης, κάτι που σημαίνει ότι θα κατοχυρωθεί η βαθμολογία σύμφωνα με την υπάρχουσα βαθμολογική κατάταξη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος!

Βεβαίως, συζήτησαν πρώτα όλα τα ενδεχόμενα και τις συνέπειες που θα προκύψουν αν αναβληθούν ή ματαιωθούν τα πλέι οφ.

Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα έχει τη σχετική ενημέρωση από τον κ. Γερουλάνο. Η απόφαση του πρωθυπουργού αναμένεται είτε σήμερα είτε αύριο.

Φυσικά, πρόκειται για κινήσεις που δείχνουν την αδυναμία της Πολιτείας να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα της βίας στα γήπεδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags