Facebook Pixel Ώρα για πλέι-οφ, αλλά και για αυτοκάθαρση
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-04 20:52:00

Ώρα για πλέι-οφ, αλλά και για αυτοκάθαρση

Ώρα για πλέι-οφ, αλλά και για αυτοκάθαρση

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για την επιτυχία της ΑΕΚ με την κατάκτηση του Κυπέλλου και το σκούπισμα που πρέπει να γίνει στους ταραξίες που έχουν διεισδύσει στις τάξεις των φιλάθλων!

Περίμενα να περάσουν ορισμένες μέρες μετά τον τελικό, για να καταλαγιάσουν τα πράγματα.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου ασφαλώς και είναι μια επιτυχία που έχει ξεχωριστή σημασία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την ΑΕΚ.

Το αν αυτή η κατάκτηση μπορεί να επισκιάστηκε από τα γεγονότα, αφορά τον εσωτερικό κόσμο του καθενός.

Είναι αρκετοί αυτοί που δεν τους πείραξε, στο παραμικρό, η κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Άλλους τους στενοχώρησε πολύ και μπορεί να επισκίασε μέσα τους την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αυτό έχει να κάνει και με το τι βιώματα έχει ο καθένας. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε, βλέποντας να του αφαιρούν ή να του κλέβουν τίτλους, αυτά τα χρόνια, είναι πιθανό να έχει μέσα του οργή και γι’ αυτό κατανοώ πως μπορεί να μην επηρεάστηκε στο παραμικρό.

Για κάποιους άλλους που έχουμε συνηθίσει κάπως διαφορετικά, επιτρέψτε μας, να έχουμε διαφορετικά συναισθήματα. Απλά ορισμένοι πρέπει να κατανοήσουν πως οι ανοησίες τους είναι που δίνουν δικαιώματα στους υπόλοιπους, ν’ αμφισβητούν την διαφορετικότητα των «Ενωσιτών».

Με μεγάλη ικανοποίηση είδα μετά από καιρό την ORIGINAL στην ανακοίνωση της, να κάνει αυτοκριτική. Επίσης αναφέρεται ευθέως σε αυτοκάθαρση. Αν αυτή είχε γίνει νωρίτερα, είναι σίγουρο πως δεν θα χρεωνόταν με τόσα αρνητικά από τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας.

Επίσης, καλό θα ήταν οι παλαιότεροι, να κάνουν μερικά μαθήματα στους νεότερους για το τι ακριβώς σημαίνει ORIGINAL και με ποιόν τρόπο, αποδεικνύεις τη διαφορετικότητα σου. Σίγουρα όχι, πάντως, με τον τρόπο που έχουν επιλέξει ορισμένα άτομα. Κι ούτε η μεγάλη αποχή από τίτλους μπορεί να δικαιολογεί οποιαδήποτε βίαιη συμπεριφορά, εξ’ ονόματος της απουσίας από τους τίτλους για καιρό.

Επειδή ακριβώς τα πλέι-οφ είναι μπροστά μας, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, οι φίλοι της «Ένωσης» δεν έπρεπε να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα στο ματς του Σαββάτου. Το μόνο που κατάφεραν, όσοι συμπεριφέρθηκαν έτσι στον τελικό, ήταν να «τσουβαλιαστεί» και η ΑΕΚ με τον υπόλοιπο σωρό του ελληνικού ποδοσφαίρου και ασφαλώς να έχει ακόμα δυσμενέστερη αντιμετώπιση -κατά πάσα πιθανότητα - από πολλούς παράγοντες στους αγώνες κατάταξης που ακολουθούν.

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags