Facebook Pixel Τριήμερη αποβολή επειδή έβγαλαν selfie ενώ έκαναν παρέλαση (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-10-30 19:12:00

Τριήμερη αποβολή επειδή έβγαλαν selfie ενώ έκαναν παρέλαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Τριήμερη αποβολή επειδή έβγαλαν selfie ενώ έκαναν παρέλαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τρεις ημέρες αποβολή «πλήρωσαν» δύο μαθητές του 2ου Λυκείου Τρικάλων την αγάπη τους στις αυτοφωτογραφίες καθώς τη στιγμή της παρέλασης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της εθνικής επετείου θέλησαν να τραβήξουν selfie με το κινητό τους με φόντο... την εξέδρα των επισήμων δαγκώνοντας τις γραβάτες τους.

Οι μαθητές αποβλήθηκαν για «προσβολή της Εθνικής Επετείου», γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας ενός εκ των μαθητών, η οποία μιλώντας στην ιστοσελίδα Trikalanews, δήλωσε «περήφανη για το γιο της».

«Ο γιος μου δεν πρόσβαλε το Σχολείο, ούτε τους αγωνιστές του ΄40, αλλά αντέδρασε με τον δικό του τρόπο με πολιτική αντίσταση στο σημερινό καθεστώς και μόνο μπροστά από την εξέδρα των επισήμων», δήλωσε η μητέρα, προσθέτοντας πως η αποβολή δόθηκε σε συνεννόηση του Συμβουλίου Καθηγητών του 2ου Λυκείου Τρικάλων με την Διευθύντρια Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Βάσω Κάκλα.

«Όταν επισκέφθηκα την κ. Κάκλα, μου είπε ότι την ώρα εκείνη δεν βρισκόταν στον χώρο των επισήμων, αλλά το βράδυ μετά, βλέποντας οπτικό υλικό από το συμβάν και ενοχλημένη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διευθυντή του Σχολείου», αναφέρει η μητέρα που ζητά πλέον τα πρακτικά της συνεδρίασης του Συμβουλίου Καθηγητών.

Στο παρακάτω βίντεο διακρίνεται το περιστατικό (μετά το 15ο λεπτό) που προκάλεσε την αποβολή των μαθητών.



Πηγή: ethnos.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags