Facebook Pixel O «εκβιασμός» του Μιραλάς!
Life
| 2011-05-05 18:35:00

O «εκβιασμός» του Μιραλάς!

O «εκβιασμός» του Μιραλάς!

Ο κύριος Πρόεδρος σχολιάζει τις διαπραγματεύσεις που γίνονται προκειμένου να παραμείνει ο Κέβιν Μιραλάς στο... Λιμάνι.

Κύριε πρόεδρε,

 η ιστορία με τον Μιραλάς, δεν μια τόσο απλή περίπτωση, για πολλούς λόγους. Έχει να κάνει τόσο με τον χαρακτήρα του παίκτη, όσο και με τις απαιτήσεις του μάνατζερ του. Ο Μιραλάς απαιτεί αύξηση αποδοχών, και ο κ. Μαρινάκης το αποδέχτηκε.
 
Σε αντιστάθμισμα ζητάει – και είναι απολύτως εύλογο, νομίζω – νέα ρήτρα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ. Πως μπορεί να απαιτείς «χρυσά» συμβόλαια, χωρίς να υπάρχουν ανάλογες ρήτρες? Αυτό ακριβώς ζητάει και ο Ολυμπιακός. Αναπροσαρμογή σε όλα
 
Η επιμονή, όχι τώρα, αλλά εδώ και καιρό από την πλευρά του παίκτη, έχει κουράσει και ο Ολυμπιακός, απ’ ότι λένε οι πληροφορίες μου, δεν έχει την πρόθεση να συνεχίσει αυτό το παιχνίδι, για έναν παίκτη ο οποίος έδωσε αλλά και πήρε πολλά από τον Ολυμπιακό.
 
Δεν ήρθε έτοιμος για ενδεκάδα ο Βέλγος, μπήκε όμως στο πνεύμα και -μαγκιά του αυτό- τα κατάφερε. Οι αλαζονικές του όμως απαιτήσεις που παρ’ όλα αυτά έγιναν δεκτές, οδηγούν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και σε άλλες σκέψεις.
 
Μήπως και αυτός «καθίσει» πάνω σε ένα συμβόλαιο ηγεμονικών απολαβών και βγάλει και στο γήπεδο αυτό που παρουσιάζει τώρα, δηλαδή απίστευτο βεντετισμό.
 
Πως μπορεί να διασφαλιστεί ο Ολυμπιακός από πιθανές τέτοιες συμπεριφορές?
 
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags