Facebook Pixel Το αεροπλάνο των Iron Maiden στην Ελλάδα!
Life
| 2011-05-05 19:44:00

Το αεροπλάνο των Iron Maiden στην Ελλάδα!

Το αεροπλάνο των Iron Maiden στην Ελλάδα!

Το «Εd Force One» της θρυλικής μέταλ μπάντας των Iron Maiden (μαζί με την πτήση 666) θα χρησιμοποιείται από την Thompson Airways από το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου να μεταφέρει παραθεριστές σε κοντινούς προορισμούς μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

Το αεροπλάνο που έχει πάρει το όνομά του από την μασκότ του συγκροτήματος Eddie, χρησιμοποιείται για εμπορικές πτήσεις τακτικά όταν δεν χρησιμοποιείται από το συγκρότημα, αλλά αφού πρώτα το λογότυπο της μπάντας αφαιρεθεί.

Το αεροπλάνο είναι ιδιοκτησία της αεροπορικής εταιρείας Astreaus που βρίσκεται στο Gatwick, το οποίο μετρά τον φροντμαν των Maiden Bruce Dickinson ως έναν από τους πιλότους, και πρώτη παραχώρησε ενα Boeing 757-200 στην μπάντα για την περιοδεία των Iron Maiden, Somewhere Back In Time το 2007.

«Oι Iron Maiden μόλις ολοκλήρωσαν τις υπερθαλάσσιες διαδρομές της παγκόσμιας τους περιοδείας και το αεροπλάνο πήγε κατευθείαν προς χρήση, αλλά είχε μερικά μηχανικά προβλήματα και έπρεπε να επισκευαστεί. Γι αυτό δεν είχαν ευκαιρία να αφαιρέσουν το λογότυπο» είπε ένας εκπρόσωπος της Astraeus Airlines.

«Θα το χρησιμοποιήσουμε ξανά τις επόμενες μέρες σε κοντινές αποστάσεις όπως η Πάφος στην Kύπρο, και το Nτάλαμαν στην Τουρκία», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags