Facebook Pixel Αναμασήματα
Life
| 2011-05-06 12:18:00

Αναμασήματα

Αναμασήματα

Για τη σύσκεψη των Γερουλάνου, Νικητιάδη και Μπιτσαξή και την απογοήτευση που δημιούργησε, αναφέρεται στο σημερινό του σχόλιο στο "Goal" ο Νίκος Κατσαρός.

Η απογοήτευση που δημιούργησε η προχθεσινή σύσκεψη με τη συμμετοχή των κ. Γερουλάνου, Νικητιάδη και Μπιτσαξή, η οποία εκφράστηκε με διάφορους τρόπους απ' όλα τα ΜΜΕ, οδήγησε χθες σε μια νέα σύσκεψη, ευρύτερη αυτήν τη φορά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί... ευρύτερη απογοήτευση.

Στους τρεις κυβερνητικούς παράγοντες που ανέφερα πιο πάνω προστέθηκαν ο πρωθυπουργός και μερικοί υπουργοί, που κινητοποιήθηκαν βέβαια όχι επειδή τους πήρε ο πόνος για το ποδόσφαιρο, αλλά γιατί θορυβήθηκαν από τις επιθέσεις που δέχεται η πολιτεία από τα ΜΜΕ.

Και βέβαια μέσα σε 24 ώρες δεν ήταν δυνατόν οι τρεις καθ' ύλην αρμόδιοι για τον αθλητισμό να εμφανιστούν στον πρωθυπουργό σοφότεροι, ούτε να φέρουν στο τραπέζι ιδέες και προτάσεις για ένα αντικείμενο που αποδεδειγμένα πλέον δεν γνωρίζουν.

Φυσιολογικά, λοιπόν, ακούσαμε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να ενημερώνει ότι αυτά που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν είναι ακριβώς εκείνα που ήδη γνωρίζουμε και που έχουν αποφασιστεί πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά δεν εφαρμόζονται.

Μπορεί η σύσκεψη να διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες, αλλά ήταν εκ των πραγμάτων βέβαιο ότι δεν θα είχε καμία χρησιμότητα, αν λάβουμε υπόψη μας ότι είχε ως αντικείμενο όλα τα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο και όσοι μετείχαν κλήθηκαν την τελευταία στιγμή, χωρίς να τους έχει ζητηθεί να είναι προετοιμασμένοι και να προσέλθουν με προτάσεις.

Ετσι, λοιπόν, προέκυψε πάλι ένας αχταρμάς από αναμασήματα που έχουν γίνει πλέον κλισέ, στα οποία ανακάτεψαν λίγο από... «UEFA», «αυτοδιοίκητο», «αυστηρότερες ποινές» και καθάρισαν. Οσο για τα πλέι οφ, αποφασίστηκε ότι θα πραγματοποιούνται μόνο αν οι ομάδες και η αστυνομία διαβεβαιώσουν ότι δεν θα γίνουν επεισόδια! Είδαμε και... το περασμένο Σάββατο.

«Αν υπάρχει αίσθηση ότι κάποια από τις δύο πλευρές δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, τα παιχνίδια θα αναβάλλονται» είπε ο κ. Γερουλάνος. Πράγμα που σημαίνει ότι η διεξαγωγή των αγώνων επαφίεται στις διαθέσεις των χούλιγκαν. Αν ο κ. Γερουλάνος είχε τη θέληση να δώσει λύσεις κι όχι να αρκείται σε δηλώσεις χωρίς ουσία, θα μπορούσε να πει ότι αν οι γηπεδούχες ομάδες δεν μπορούν να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, θα μηδενίζονται.

Και αν η αστυνομία ομολογεί ότι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της, ο διευθυντής της θα πηγαίνει σπίτι του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags