Facebook Pixel Ο θρύλος ξέρει να σέβεται!
Life
| 2011-05-06 17:50:00

Ο θρύλος ξέρει να σέβεται!

Ο θρύλος ξέρει να σέβεται!

Ο κύριος Πρόεδρος γράφει για τον... ντόρο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του Κέβιν Μιραλάς, ενώ τονίζει πως ο Ολυμπιακός ξέρει να σέβεται τους παίκτες του.

Κύριε πρόεδρε

 
Η ιστορία του Μιραλάς, είναι η κλασική περίπτωση του μικρού που πίστεψε πως είναι ο… Ρονάλντο!!!
 
Δεν αμφισβητεί κανείς πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, τον θέλουμε και εξαιρετικό χαρακτήρα. Είναι… παλιόπαιδο επειδή απαιτεί πολλά; Όχι, κάθε επαγγελματίας έχει το δικαίωμα να διεκδικεί ό,τι νομίζει. Δεν έχει το δικαίωμα, όμως, να αθετεί το λόγο του, κι αυτό είναι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει.
 
Πρέπει να ΞΕΡΕΙ να τιμά την υπογραφή του, κι αυτό είναι μια σοβαρή παράμετρος που συνθέτει το παζλ ενός μεγάλου -σε όλα- παίκτη!
 
Αν ο Μιραλάς δεν έπαιζε την σπουδαία μπάλα που έπαιξε, αν… σερνόταν δεν θα τον πλήρωνε ο Ολυμπιακός; Ασφαλώς όχι!
 
Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως ΣΕΒΕΤΑΙ και τους παίκτες και τα συμβόλαιά τους, και τους τιμά. Θυμηθείτε τις περιπτώσεις των Πατσατζόγλου, Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι και όχι μόνον.
 
Φούσκωσαν κάποιοι τα μυαλά του Μιραλάς, ή και ο  ίδιος ο παίκτης έχει «μεγάλη ιδέα» για τον εαυτό του? Ό,τι και συμβαίνει, η ζημιά προκαλείται στον ίδιο τον παίκτη, γιατί εδώ είχε όλα τα περιθώρια και να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πάρει τα χρήματα που απαίτησε. Και δεν ήταν και λίγα…
 
Ας πούμε πως ο Ολυμπιακός υπέκυπτε σε όλα στις απαιτήσεις του Βέλγου, είστε βέβαιοι πως τα αποδυτήρια θα ‘ταν τόσο ήρεμα όπως όλη τη χρονιά πέρυσι;
 
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags