Facebook Pixel «Καλό καλοκαίρι και... ραντεβού στη Χαβάη»!
Life
| 2011-05-07 20:25:00

«Καλό καλοκαίρι και... ραντεβού στη Χαβάη»!

«Καλό καλοκαίρι και... ραντεβού στη Χαβάη»!

Απολαυστικός ήταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στις δηλώσεις του μετά το ματς του Αμαρουσίου με τον Άρη, όπου έκανε με τον… δικό του τρόπο έναν απολογισμό της σεζόν.

«Ήρθα σαν αρχηγός και ήταν μεγάλη μου τιμή που με έχρισε αρχηγό αυτή η ομάδα. Μέσα σε 13 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, η φετινή χρονιά ήταν η πιο πετυχημένη. Μπορεί κάποιοι από μας να έχουμε κερδίσει τίτλους, να έχουμε διακρίσεις, αλλά αυτό που έγινε φέτος ήταν σαν τον Χριστό που έβγαλε ψάρια! Ο Αλεξανδρής έβγαλε εμάς. Ήταν θαύμα αυτό που έγινε φέτος και δεν μπορείτε να το καταλάβετε... Υπήρχαν άνθρωποι που δούλευαν αφιλοκερδώς, έκαναν χίλιες δυο δουλειές για να παίξει η ομάδα και φτάσαμε να διεκδικούμε τετράδα σε τρίτο παιχνίδι. Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του Αμαρουσίου δεν το περίμενε αυτό», τόνισε ο Γκαγκαλούδης και κατέληξε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη Αλεξανδρής, τον προπονητή με τον οποίο έχω τις περισσότερες επιτυχίες την καριέρα μου, αλλά και τους Λινοξυλάκη, Μανωλόπουλο και Ελληνιάδη, που έκανε εκπληκτική δουλειά και μάζεψε την ομάδα.

Είμαστε μια οικογένεια, κλείσαμε τη χρονιά πετυχημένα. Εύχομαι αυτή η ομάδα που παίζω να υπάρχει και του χρόνου, αλλά να υπάρχει χωρίς να βολοδέρνει. Καλό καλοκαίρι και... ραντεβού στη Χαβάη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags