Facebook Pixel Άργησε αλλά το κατάλαβε...
Μπάσκετ
| 2011-05-08 19:16:00

Άργησε αλλά το κατάλαβε...

Άργησε αλλά το κατάλαβε...

Μπορεί ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι να άφησε αιχμές για τη διαιτησία μετά τον αγώνα της Σιένα με τον Παναθηναϊκό, στον μικρό τελικό όμως παραδέχτηκε την ανωτερότητα των «πρασίνων».

Ο Ιταλός τεχνικός μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στη Ρεάλ, παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι της Ευρώπης. Στον μεταξύ τους αγώνα όμως ήταν όλο γκρίνια σαν τον… Μουρίνιο.

«Όλοι οι παίκτες μου έπρεπε να αντιμετωπίσουν μία ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα για εμάς φέτος και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας που μας ακολούθησαν. Επίσης, να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την πολύ καλή σεζόν στην Ευρωλίγκα. Μιλώντας με ειδικούς από Ιταλία και Ευρώπη, κανείς δεν μας περίμενε εδώ. Ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι άξιζαν να βρίσκονται εξ αρχής στον τελικό», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που παίξαμε στο Final 4. Κάθε χρόνο η Ευρωλίγκα γίνεται καλύτερη. Έχουμε έρθει εδώ για τέταρτη φορά ως το αουτσάιντερ, όπως χθες με τον Παναθηναϊκό, που έχει τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags