Facebook Pixel «Κόκκινα»… πανηγύρια για το 6ο!
Μπάσκετ
| 2011-05-09 01:05:00

«Κόκκινα»… πανηγύρια για το 6ο!

«Κόκκινα»… πανηγύρια για το 6ο!

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει αναγκάσει πολύ κόσμο να χαρεί με τις επιτυχίες ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης, αλλά ο Τζαμόν Γκόρντον του Ολυμπιακού έκανε την υπέρβαση και δίδαξε… αθλητικό πολιτισμό μέσω Twitter!

Ο Ντρου Νίκολας ευστοχεί σε σουτ δύο πόντων και «γράφει» το 47-59, δίνοντας αέρα 12 πόντων στον Παναθηναϊκό, επτά λεπτά πριν από τη λήξη του τελικού και ο Τζαμόντ Γκόρντον κάνει την… έκπληξη μέσω Twitter.

Ο άσος του Ολυμπιακού, που έχει λογαριασμό στο Twitter με όνομα «LilReb22», ανέβασε το εξής twit: «Ναι, φαίνεται πως η πράσινη ομάδα είναι έτοιμη να πάρει ένα ακόμα», αναφερόμενος στο διαφαινόμενο έκτο τρόπαιο που κατέκτησε λίγα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός.

Το γεγονός ότι ο Γκόρντον, μια εβδομάδα μόλις πριν από τον τελικό κυπέλλου δεν διστάζει να χαρεί (σ.σ. αυτό είναι το νόημα του Yeah) και μάλιστα δημόσια, με τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού, σαφώς και αποτελεί δείγμα υγείας για τον ελληνικό αθλητισμό που νοσεί επικίνδυνα.

Το ίδιο εξάλλου ισχύει στο ΝΒΑ, στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο οι κάφροι δεν παίρνουν καλάσνικοφ για να λύσουν τις διαφορές τους.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags