Facebook Pixel Άκουσαν Ηρακλή και έτρεξαν οι Σκοπιανοί…
Life
| 2011-05-09 17:54:00

Άκουσαν Ηρακλή και έτρεξαν οι Σκοπιανοί…

Άκουσαν Ηρακλή και έτρεξαν οι Σκοπιανοί…

Δεν χάνουν ευκαιρία οι γείτονες στα Σκόπια, με αφορμή όσα… τραγελαφικά ακούστηκαν από αγανακτισμένους φιλάθλους του Ηρακλή, εξαιτίας του υποβιβασμού των «Θεσσαλινικέων» στη Football League!

Στα Σκόπια, εδώ και δύο ημέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος με τις κινητοποιήσεις των οπαδών του Ηρακλή, μερικοί από τους οποίους τους έδωσαν… πάτημα, μιλώντας πάνω στα νεύρα τους για συνάντηση των ανθρώπων του «γηραιού» με τον πρόξενο των Σκοπίων στην Θεσσαλονίκη και τις επαφές με τουρκική εταιρία για τη κατασκευή γηπέδου στη Μίκρα με την ονομασία "Κεμάλ Ατατούρκ".

Ο τηλεοπτικός σταθμός «Κανάλι 5» των Σκοπίων έχει αναλυτικό ρεπορτάζ, το οποίο έχει αναρτήσει και σε βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα του!

Σίγουρα η αγανάκτηση στις τάξεις των φιλάθλων είναι μεγάλη, τέτοιες προτάσεις όμως όχι μόνο δεν έχουν λογική, δίνουν αφορμή στους γείτονες να καπηλεύονται περισσότερο την ελληνική ιστορία.

Και οι Σκοπιανοί σιγά μην κάθονταν με σταυρωμένα τα χέρια. Άκουσαν Ηρακλής και έτρεξαν αμέσως… Και για να μην ξεχνιόμαστε, υπενθυμίζεται ότι ο σκύλος τη Μεγάλη Εβδομάδα είχε αναρτήσει ένα θέμα, το οποίο έλεγε ότι Σκοπιανοί επιστήμονες, παραδέχτηκαν πως η φυλή τους είναι σλάβικη και όχι μακεδονική…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags