Facebook Pixel Σαν να μην τους πιστεύει τους δανεικούς...
Life
| 2011-05-10 21:55:00

Σαν να μην τους πιστεύει τους δανεικούς...

Σαν να μην τους πιστεύει τους δανεικούς...

Ο κόσμος του Ολυμπιακού το χάρηκε το πρώτο φιλικό της Κύπρου με την ΑΕΚ Λάρνακας (1-0 με Πάντελιτς), στο οποίο ο Βαλβέρδε έδωσε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στους υπό δοκιμήν δανεικούς...

Νίκη γοήτρου με 1-0 στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στο ΓΣΖ  πήρε ο Ολυμπιακός με τους Σουμπίνιο και Παπάζογλου να κάνουν ντεμπούτο, έστω και ανεπίσημα, με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Βέβαια, ο μεν Παπάζογλου μπήκε στο 68`, ο δε Σουμπίνιο στο 60`, οπότε από ότι φαίνεται ούτε ο ίδιος ο Βαλβέρδε «ψήνεται» ιδιαίτερα μαζί τους…

Οσον αφορά στο ματς, μετά από ένα «ψόφιο» πρώτο ημίωρο και τους Κύπριους να είναι καλύτεροι, ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε ως επί το πλείστον με βασικούς, βρήκε τα πατήματα του και άνοιξε το σκορ στο 41` με γκολ του Πάντελιτς μετά από ωραία συνεργασία με τον Μιραλάς.

Με τον Σέρβο να χάνει μια καλή ευκαιρία στο 58`, στο 60` μπήκαν οι Μανιάτης, Φετφατζίδης, Σουμπίνιο, Ζαϊρί, Αβραάμ Παπαδόπουλος και βγήκαν οι Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Μιραλάς και Ιμπαγάσα, ενώ στο 68` οι Τζιμπούρ, Μοντέστο, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος στο ματς και βγήκαν οι Πάντελιτς, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο και Ουρτάδο.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για την ισοφάριση και γενικότερα έδωσαν δείγματα αξιόμαχης ομάδας, ενώ στο 89` τους ακυρώθηκε και γκολ.

Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν ο παίκτης που αναμφίβολα ξεχώρισε από τον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος ήταν και κινητικός και ιδιαίτερα ορεξάτος αλλά και επικίνδυνος.

Στο παιχνίδι αυτό πάλεψαν αρκετά και οι Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Ρόμενταλ ενώ οι… υπό δοκιμήν παίκτες αν και προσπάθησαν δεν παρουσίασαν τα ανάλογα αγωνιστικά δείγματα γραφής.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος.

Στο Β’ μέρος έπαιξαν οι Μανιάτης, Σουμπίνιο, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Α. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Μοντέστο, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος.

ΑΕΚ Λάρνακας: Πορτίν, Μαρκάσα, Σένκελ, Λουκά, Θεοφίλου, Φαν Ντάικ, Λίνκσεν, Γκόμες, Καμπρέρα, Μπρίσο, Μυτίδης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Νέγκρι, Δημητρίου, Λαμπρόπουλος, Παύλου, Ιωάννου, Κωσταντίνου, Πεπέτσιος, Καστανάς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags