Facebook Pixel «Αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου»
Life
| 2011-05-12 21:57:00

«Αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου»

«Αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου»

Ο Μάκης Χάβος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο, ενώ για το γεγονός πως η ομάδα του νίκησε κάνοντας λίγες ευκαιρίες σχολίασε πως «αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου»

Αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός Βόλου απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δίκαια βρίσκεται εδώ. Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα. Ο Βόλος μας πίεσε, αλλά ευτυχήσαμε να βάλουμε το πρώτο γκολ. Μετά το δεύτερο γκολ νομίζαμε ότι το ματς τέλειωσε. Τότε, δεχθήκαμε πίεση, αλλά πήραμε μία δίκαιη νίκη.

Όπως και μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό σας είπα ότι τα πλέι οφ αρχίζουν τώρα για εμάς, σας λέω πάλι ότι η διοργάνωση αυτή ξεκινά τώρα για εμάς.Θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε σωστά την πίεση του Ολυμπαικού Βόλου στο τέλος του αγώνα. Ήταν λογικό να πιεστούμε. Ο Βόλος έπαιξε με ψηλιές μπαλιές. Τότε, όμως, μπήκε ο Μαλεζάς και έπαιξε μαν του μαν τον Μαρτίν και το ματς τελείωσε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ σκόραρε δημιουργώντας λιγότερες ευκαιρίες σε σχέση με άλλα ματς: "Αυτό είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Σας το είπα και μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Μπορείς να κάνεις 20 ευκαιρίες και να μην βάλεις γκολ. Αντίθετα, μπορείς να κάνεις λίγες και να βάλεις. Είναι σημαντικό ότι σκόραρε ο Δημήτρης ο Σαλπιγγίδης και ανέβηκε η ψυχολογία του. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε."

Για την αλλαγή του Βιεϊρίνια: "Ο Βιεϊρίνια είχε πριν από το παιχνίδι ένα πρόβλημα για αυτό και τον αντικατέστησα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά έκρινε ότι έπρεπε να βάλω στον αγώνα τον Μαλεζά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags