Facebook Pixel Χειρουργείται μετά τον τελικό
Life
| 2011-05-13 12:23:00

Χειρουργείται μετά τον τελικό

Χειρουργείται μετά τον τελικό

Αποφασίστηκε από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού σε συνεννόηση με τον ίδιο τον Ράσο Νεστέροβιτς ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο Σλοβένος σέντερ θα διαβεί την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να εγχειριστεί στον ώμο του.

Ο Ράσο Νεστέροβιτς θα είναι ο μεγάλος απών από τον Τελικό Κυπέλλου της Κυριακής στο Ελληνικό και σίγουρα η παρουσία του θα μπορούσε να αποτελέσει ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τους «ερυθρολεύκους, πράγμα που φάνηκε και στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ (MVP o Σλοβένος στο ματς του 1ου γύρου της Α1).

Ο Νεστέροβιτς θα βρεθεί στο Ελληνικό προκειμένου να παρακολουθήσει ως θεατής τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και από την επόμενη εβδομάδα θα εισέλθει στο χειρουργείο για επέμβαση στον χτυπημένο του ώμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νεστέροβιτς θα ταξιδέψει στην Ιταλία και θα χειρουργηθεί σε ειδικό ιατρικό κέντρο (νοσοκομείο Catolica) στο Ρίμινι, όπου είχε βρεθεί τον προηγούμενο μήνα για να εξεσταστεί από τον Ιταλό ορθοπεδικό, Φαμπρίτσιο Κάμπι.

Όπως και να έχει, η σεζόν τελείωσε πρόωρα για τον 34χρονο σέντερ και κατά πάσα πιθανότητα και η καριέρα του στα μπασκετικά παρκέ…

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags