Facebook Pixel Επίθεση Μπερτομέου στον Βασιλακόπουλο
Life
| 2011-05-14 11:07:00

Επίθεση Μπερτομέου στον Βασιλακόπουλο

Επίθεση Μπερτομέου στον Βασιλακόπουλο

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πάει στην Πορτογαλία για τη συνεδρίαση της FIBA Europe, αλλά την ίδια στιγμή φαίνεται πως υπάρχει τεράστιο θέμα με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Γιατί ο εκτελεστικός διευθυντής εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της ΕΟΚ μέσω του Αθήνα 9,84, με αφορμή τα σχέδια για τη δημιουργία της Μεσογειακής Λίγκας.

Βέβαια αυτό που κατάλαβε ο Μπερτομέου είναι ότι τα βάζει και με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, γιατί και οι δύο ελληνικές ομάδες θα ήθελαν τη δημιουργία της Μεσογειακής Λίγκας.

Διαβάστε τι είπε μεταξύ άλλων ο Καταλανός, που ανοίγει πόλεμο σε ένα θέμα που φύτρωσε δίχως να τον σπείρουν. "Κατά τη γνώμη μου είναι μια ιδέα χωρίς κανένα νόημα. Δεν ακολουθεί κανένα σχέδιο, δεν πρόκειται να βοηθήσει κανέναν στο άθλημα του μπάσκετ και μόνο σύγχυση μπορεί να δημιουργήσει στον κόσμο, που δεν θα καταλάβει τι είδους διοργάνωση είναι. Οι προτάσεις πρέπει να γίνονται με βάση ένα σχέδιο και να μη λανσάρονται ιδέες που στην πραγματικότητα δεν ανταποκρίνονται πουθενά. Εκτός κι αν κάποιος επιθυμεί να δώσει στον εαυτό του τον πρωταγωνιστικό ρόλο που δεν είχε σε άλλες περιπτώσεις και επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να τον αποκτήσει...

Αν κάποια ομάδα θέλει να ξεχωρίσει, μπορεί να το κάνει μέσω των ήδη υπαρχουσών διεθνών διοργανώσεων, όπως η Ευρωλίγκα και το Eurocup. Η Μεσογειακή Λίγκα πιστεύω ότι είναι προσωπικό σχέδιο κάποιου που ενώ δεν χρειάζεται να μιλάει, θέλει να μιλήσει για κάτι. Αυτό το σχέδιο δεν μπορεί να υποστηριχθεί από καμία σταθερή βάση.

Αναμφίβολα, αυτό που πρέπει να κάνουν οι ομάδες είναι να ασχοληθούν και να δουλέψουν καλά στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Αντί να ασχολούνται με τη δημιουργία μιας λίγκας παράξενης και αφύσικης, θα ήταν λογικό τα άτομα που, μεταξύ άλλων, έχουν ευθύνες και αρμοδιότητες στα εθνικά πρωταθλήματα, να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στους τρόπους με τους οποίους αυτά θα γίνουν πανίσχυρα. Αυτό θα είχε νόημα, αντί να χάνουν τον χρόνο τους με τέτοιου είδους παράλογες ιδέες και προτάσεις. Ελπίζω ότι αργά ή γρήγορα θα επικρατήσει η κοινή λογική και τα πρόσωπα αυτά θα ασχοληθούν με αυτά που πρέπει να κάνουν."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags