Facebook Pixel Πάει για νταμπλ, 33 χρόνια μετά!
Life
| 2011-05-14 18:38:00

Πάει για νταμπλ, 33 χρόνια μετά!

Πάει για νταμπλ, 33 χρόνια μετά!

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να σηκώσει και το Κύπελλο, φέρνοντας το πρώτο νταμπλ στο σύλλογο μετά από 33 χρόνια! Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 27-23 του Φίλιππου Βέροιας στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ των Χανίων και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης.

Από το 1978 στο ποδόσφαιρο έχουν να πανηγυρίσουν οι ΑΕΚτζήδες την κατάκτηση ενός νταμπλ. (Τότε που η ΑΕΚ επί Λουκά Μπάρλου έπαιζε μπαλάρα και οι φίλοι της αναπολούν αυτήν την εποχή με μεγάλη νοσταλγία).

Οι «Ενωσίτες» έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν ξανά την κατάκτηση των δύο τροπαίων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Χάντπμολ.

Η ΑΕΚ, η οποία πριν από λίγες ημέρες στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς επικράτησε 27-23 του Φίλιππου Βέροιας στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ στα Χανιά.

Στον τελικό οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη θα συναντηθούν με τα Βριλήσσια και άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ευελπιστούν ότι θα ζήσουν στιγμές ανάλογες με αυτές της Μίκρας. Με μοναδική διαφορά βέβαια, ότι κοντά τους θα έχουν τους φιλάθλους της ομάδας…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags