Facebook Pixel «Σάλιαρι καπ»
Άλλα Σπορ
| 2011-05-16 08:02:00

«Σάλιαρι καπ»

«Σάλιαρι καπ»

Στο γεγονός ότι χρειάζεται να αφομοιωθούν τα νέα προγράμματα για να μπορέσει το βόλεϊ στην Ελλάδα να πάρει και πάλι την... ανηφόρα, αναφέρεται στο blog του ο Κώστας Ασημακόπουλος.

Του το είχαν πει του Ντομινίκ Στρος Καν. Άμα θα μπλέξεις με την Ελλάδα θα το φας το κεφάλι σου και πριν αλέκτωρ λαλήσει βρέθηκε στης φυλακής τα σίδερα. Όλοι για ένα πάθος ζούμε Ντομινίκ. Και στην Ελλάδα η υπερκατανάλωση, η υπερβολή και το ψέμα είναι «πάθος». Και εμείς είχαμε πολλά πάθη και μας το έβγαλες από τη μύτη, μέχρι που κατάλαβες κι εσύ την γλύκα. Τουλάχιστον εμείς είμαστε ρέστοι αλλά «ελεύθεροι». Μέχρι και το βόλεϊ πήγες νας μας κόψεις με το ΔΝΤ...

Αλλά επειδή η Ελλάδα και το βόλεϊ δεν κοιμούνται ποτέ, έτσι και μετά τη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ μπορείτε να κοιμάστε όλοι ήσυχοι. Δύο μέρες τα είπαν οι παράγοντες των ΤΑΑ, έκαναν την αυτοκριτική τους, είπαν τον πόνο τους, έφαγαν, ήπιαν και εξαγνίστηκαν. Έγινε η αυτοκάθαρση. Από εδώ και πέρα αρχίζει η αντεπίθεση. Δηλαδή, μέχρι τώρα ότι βλέπατε ήταν σε στάση άμυνας. Τώρα που θα περάσουν και στην αντεπίθεση θα δείτε τι έχει να γίνει. Της κακομοίρας.

Και αφού οι παράγοντες των ΤΑΑ μιλούσαν δύο ολόκληρες μέρες, στο τέλος ο Σωπήλης μπήκε στο ψητό και ζήτησε να γυρίσει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Δηλαδή, μετά από δύο ημέρες «αυτοκάθαρσης» τέθηκε ζήτημα επιστροφής του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Αποχώρησε και από την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός μαζί με τον ΠΑΟΚ και την ΕΑΠ, θα γυρίσει και ο Ολυμπιακός στη Δραπετσώνα, ο Ηρακλής στο Κατσάνειο και ο ΠΑΟΚ στη Σταυρούπολη. Θα πάει και ο Φοίνικας στο παλιό της Σύρου, ο Άρης φουλ για Χαριλάου και πάμε για τη μεγάλη «επανεκκίνηση».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags