Facebook Pixel Ο Σταθόπουλος νέος πρόεδρος της ΚΕΔ
Life
| 2011-05-18 09:55:00

Ο Σταθόπουλος νέος πρόεδρος της ΚΕΔ

Ο Σταθόπουλος νέος πρόεδρος της ΚΕΔ

Ένας σύμβουλος της ΕΠΟ θα διοικεί από τον Ιούνιο την ελληνική διαιτησία. Ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

Πρόκειται για τον παλιότερο παράγοντα της ΕΠΟ και β’ αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας. Ο λόγος αυτής της επιλογής είναι η FIFA, καθώς ζήτησε από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες να τοποθετούνται στην κορυφή παράγοντες και όχι διαιτητές, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Η ΚΕΔ θα αλλάξει μορφή και από τριμελής θα γίνει πενταμελής, με την είσοδο δύο μελών της ΕΠΟ, ένα από την εκτελεστική γραμματεία και ένα από το ΔΣ της Ομοσπονδίας. Σε αυτή την περίπτωση ο κ. Σταθόπουλος θα τεθεί στην πυραμίδα της διαιτησίας, ενώ σε ό,τι αφορά το άλλο μέλος, υποψήφιοι είναι οι κ. Μαζαράκης, Προύντζος και Σάββας.

Σχετικά με την υπόλοιπη ΚΕΔ, θεωρείται αμφίβολη η παραμονή του Βασίλη Τεροβίτσα στη θέση του αρχιδιαιτητή, σε αντίθεση με τον Θανάση Μπριάκο που θα συνεχίσει. Για τις τρεις θέσεις πέραν των δύο μελών της ΕΠΟ παίζουν ακόμη τα ονόματα του Γιάννη Τσαχειλίδη αλλά και των Δούρου και Ζωγράφου. Ο Κύρος Βασάρας θα παραμείνει στη διεύθυνση ανάπτυξης διαιτησίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags