18/05/11 - 22:44

Κάτω από τη βάση ο Σιδηρόπουλος!

Με βαθμολογία κάτω από πέντε θα βαθμολογούσε ο Περικλής Βασιλάκης την διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να αναλύσει τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα.

Κάτω από τη βάση ο Σιδηρόπουλος!
46.414views 0shares

Ο παλαίμαχος ρέφερι μίλησε για το ματς της Τούμπας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και από τα λόγια του προκύπτει το συμπέρασμα ότι η διαιτησία του Σιδηρόπουλο ήταν κάκιστη, σε αρκετές φάσεις έκλεισε τα μάτια, αδικώντας και τις δύο τις ομάδες!

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε για τις αμφισβητούμενες φάσεις:

23’ Ο Μανωλάς κάνει πέναλτι στον Λίνο καθώς με το χέρι του βγάζει εκτός τον αμυντικό του ΠΑΟΚ.

27’ Δεν υπάρχει περίπτωση για χέρι του Ντιόπ εδώ, καθώς βρίσκει την μπάλα με τον ώμο.

30’ Ρήψη καπνογόνου στον αγωνιστικό χώρο, ο Σιδηρόπουλος όφειλε να διακόψει το ματς.

36’ Πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει παράβαση, διότι ο Σάχα δεν βρίσκει ούτε την μπάλα αλλά ούτε τον Φωτάκη ο οποίος πέφτει θεαματικά για να εκβιάσει το πέναλτι, το οποίο και το κερδίζει

45’ Λανθασμένη κίτρινη κάρτα στον Μάκο για επικίνδυνο παίξιμο αλλά η αντίδραση του «κιτρινόμαυρου» χαφ θα μπορούσε να επιφέρει και δεύτερη κάρτα στην ίδια φάση.

49’ Λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ στον Σαλπιγγίδη.

70΄Αψιμαχία Λίνο-Μάκου. Ο Μάκος παίρνει λανθασμένα την δεύτερη κίτρινη. Αυτός που σπρώχνει τον Λίνο είναι ο Γεωργέας και όχι ο Μάκος που πήρε την κόκκινη.

78’ Λανθασμένη υπόδειξη του πρώτου βοηθού για οφσάιντ στον Λεονάρντο.

88’ Χέρι του Αθασανιάδη στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ύστερα από κεφαλιά του Δέλλα, ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι διότι έγινε σε κοντινή απόσταση.

92’ Αγκωνιά του Κοντρέρας εκτός φάσης στον Δέλλα η οποία επισύρει κίτρινη αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε φάουλ.

93’ Γροθιά του Γκαρσία σε Μίτσελ πρώτα στο κεφάλι και μετέπειτα στο στομάχι και μετά έπιασε από τον λαιμό τον Ντιόπ. Σε περίπτωση που Σιδηρόπουλος καταγράψει το επεισόδιο, τότε Γκαρσία ενδέχεται να τιμωρηθεί με βαριά ποινή…

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Περικλής Βασιλάκης ερωτήθηκε για τον βαθμό που θα έβαζε στον Σιδηρόπουλο: «Κάτω από την βάση, δηλαδή κάτω από το 5», ήταν η τοποθέτηση του πρώην ρέφερι.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ