Facebook Pixel «Είστε εκτός τόπου και χρόνου»
Life
| 2011-05-19 00:44:00

«Είστε εκτός τόπου και χρόνου»

«Είστε εκτός τόπου και χρόνου»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στην ανακοίνωση της ΑΕΚ την οποία χαρακτηρίζει ως έκθεση ιδεών γεμάτη γενικότητες, ενώ δεν παραλείπει να αφήσει αιχμές για του Βασίλη Δημητριάδη.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τη διοίκηση της ΑΕΚ να μιλήσει με ονόματα και να αφήσει τις γενικότητες. Παράλληλα ρίχνει μπηχτές στον Δημητριάδη, προτρέποντας τους «κιτρινόμαυρους» να συμμαζεύουν τους υπαλλήλους εντός αγωνιστικού χώρου.

«Η περιέργεια που μας κυρίευσε όταν πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ να εκδώσει ανακοίνωση, έδωσε τη θέση της στην έκπληξη, μόλις την διαβάσαμε. Πρόκειται για μια έκθεση ιδεών γεμάτη γενικότητες, χωρίς συγκεκριμένους παραλήπτες και ονόματα.

Επί της ουσίας και ως σύλλογος που παραδοσιακά είμαστε στοχοποιημένοι από το παρασκήνιο, απαιτούμε από την ΠΑΕ ΑΕΚ να κατονομάσει μιας και η σημερινή της ανακοίνωση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Θα το δουν και στο replay...

Αν η ΠΑΕ ΑΕΚ ενδιαφέρεται ειλικρινά για την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και την εξάλειψη της βίας, θα έπρεπε πρώτα να ασχοληθεί με υπαλλήλους της που άλλοτε σε ρόλο σερίφηδων από τον πάγκο και άλλοτε διαμαρτυρόμενων εντός των γραμμών του γηπέδου, προκαλούν και διαιωνίζουν καταστάσεις που υποκριτικά αποστρέφεται», έγραφε αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags