Facebook Pixel Εισιτήρια υπάρχουν! Και ανοικτά εκδοτήρια...
Life
| 2011-05-21 19:11:00

Εισιτήρια υπάρχουν! Και ανοικτά εκδοτήρια...

Εισιτήρια υπάρχουν! Και ανοικτά εκδοτήρια...

Στους ρυθμούς της αναμέτρησης με την ΑΕΚ ζει ο Βόλος, γι’ αυτό η διοίκηση του Ολυμπιακού ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας ότι τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά και το μεσημέρι της Κυριακής, αφού η ζήτηση είναι αυξημένη! Από την κίνηση αυτή, φαίνεται πως θα επωφεληθούν και οι Ενωσίτες φίλαθλοι...

Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού θα λειτουργούν από τις 13:00 την Κυριακή, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, η οποία έκανε κάλεσε τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο!

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα-γιορτή της Κυριακής, Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα λειτουργούν από τις 13:00, την Κυριακή, ημέρα του αγώνα. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό για να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που μας έκαναν τόσο περήφανους με τη φετινή εκπληκτική παρουσία τους και τις πολλές επιτυχίες τους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Βέβαια, τα ανοικτά εκδοτήρια δεν θα ευνοήσουν μόνο τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Όπως σας έχει πληροφορήσει ο sportdog, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αναμένεται να ταξιδέψουν στον Βόλο, μεμονωμένα ή οργανωμένα για να βοηθήσουν την ομάδα τους στη μάχη που δίνει για την κατάληψη της 2ης θέσης του πρωταθλήματος (και 1ης στα πλέι οφ). Οπότε, θα βρούνε και εκδοτήρια ανοικτά και εισιτήρια προς διάθεση.

Εξάλλου, ούτε οι άνθρωποι του Βόλου θα αρνηθούν να τους πουλήσουν κάποιο μαγικό χαρτάκι. Είναι δυνατόν σε τέτοιες εποχές να στερείται μια ΠΑΕ τα κέρδη της;


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags