21/05/11 - 20:10

Με πρωτοβουλία Χατζή και ο Ηλυσιακός κοντά στον Αμερικάνο!

ΑΕΚ και Ηλυσιακός είναι στα μαχαίρια λόγω του θέματος της παραμονής και των δύο των ομάδων στην Α1. Όσον αφορά τον Γιώργο Αμερικάνο όμως οι Ιλισιώτες στέκονται στο πλευρό του ένδοξου μπασκετμπολίστα της «Ένωσης» που τον τελευταίο καιρό βιώνει τον δικό του Γολγοθά με τα προβλήματα της υγείας του.

Με πρωτοβουλία Χατζή και ο Ηλυσιακός κοντά στον Αμερικάνο!
34.817views 0shares

Με πρωτοβουλία του Νίκου Χατζή οι παίκτες του Ηλυσιακού παρέλαβαν 20 προσκλήσεις και συμμετέχουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του Γιώργου Αμερικάνου.

Η ΚΑΕ Ηλυσιακός ανακοίνωσε σχετικά: "Μετά την κίνηση του Παντελή Γαμπιεράκη να ενισχύσει την προσπάθεια του ΣΠΑΚΕ για τον Γιώργο Αμερικάνο, αγοράζοντας 10 εισιτήρια για το αυριανό φιλικό παιχνίδι των Παλαιμάχων του ΣΠΑΚΕ με τους αντίστοιχους της ΑΕΚ και οι παίκτες του Ηλυσιακού, προχώρησαν σε μία ανάλογη κίνηση ανθρωπιάς.

Και σεβασμού στον μεγάλο αθλητή και άνθρωπο, Γιώργο Αμερικάνο. Με πρωτοβουλία λοιπόν του Νίκου Χατζή, οι Ιλισιώτες προμηθεύτηκαν ήδη 20 εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι, ενώ οι ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, είναι δεδομένες".

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αμερικάνος είχε ανακαλύψει τον Χατζή και τον είχε φέρει στην ΑΕΚ...
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ