Facebook Pixel Μπράβο παιδιά! Πρόκριση των Νέων στο EURO
Life
| 2011-05-22 18:10:00

Μπράβο παιδιά! Πρόκριση των Νέων στο EURO

Μπράβο παιδιά! Πρόκριση των Νέων στο EURO

H Εθνική Νέων του Λεωνίδα Βόκολου νίκησε 2-1 τη Γαλλία και προκρίθηκε στα τελικά του EURO U19, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρουμανία από τις 20/7 ως τη1/8.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Εθνική ομάδα κάτω των 19, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1, που έκανε ο Ταϊντέρ για τους «τρικολόρ» στο 21’ και με σκόρερ τον Απόστολο Βέλλιο της Έβερτον (25’) και τον Κωνσταντίνο Ρουγκάλα του Ολυμπιακού στο 49ο λεπτό, η «γαλανόλευκη» πέτυχε τη σπουδαία νίκη διπλασιάζοντας τις επιτυχίες της στον προκριματικό όμιλο της Σλοβακίας.

Πλέον, μετά τη νίκη επί των πρωταθλητών Ευρώπης στη συγκεκριμένη ηλικία Γάλλων, η Εθνική μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της ενδιάμεσης προκριματικής φάσης που διεξάγεται στη Σλοβακία, με τη συμμετοχή της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Σλοβακίας και της Λευκορωσίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νικώντας Σλοβάκους και Γάλλους με το ίδιο σκορ (2-1) «καθάρισε» την πρωτιά του ομίλου (καθώς μόνο η πρώτη θέση οδηγεί στα τελικά) μια και οι δύο ομάδες που έχουν από τρεις βαθμούς (νίκησαν τη Λευκορωσία) θα παίξουν μεταξύ τους.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σλοβακία συνέτριψε με 5-0 τους Λευκορώσους, αλλά η ήττα της από την Εθνική μας ομάδα στην πρεμιέρα των αγώνων την θέτει… νοκ-άουτ. Από την πλευρά της η Εθνική μας θα αγωνιστεί την Τετάρτη με τη Λευκορωσία δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς το… μυαλό είναι ήδη στην τελική φάση του Euro που θα διοργανωθεί στη Ρουμανία. Αξίζει πάντως να τονίσουμε για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου πως πήρε μια παλικαρίσια πρόκριση καθώς η μεν Σλοβακία είχε το αβαντάζ της διοργανώτριας ενώ και η Γαλλία ήταν το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί ως πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags