Facebook Pixel Αρχίζει να αλλάζει ο Βόλος…
Life
| 2011-05-22 18:47:00

Αρχίζει να αλλάζει ο Βόλος…

Αρχίζει να αλλάζει ο Βόλος…

Η "υποδοχή" της ΑΕΚ από 16 «ηρωικούς» οπαδούς της Ένωσης στον Βόλο, δείχνει αν μη τι άλλο πως κάτι αρχίζει να αλλάζει σε αυτή την πόλη.

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαιρικού Βόλου είναι πως γενιές βολιωτών γαλουχήθηκαν χωρίς την τοπική ομάδα ισχυρή,με αποτέλεσμα να υποκύψουν και αυτοί στην ποδοσφαιρική «πλύση» εγκεφάλου των ΜΜΕ τα οποία όπως γνωστό προσπαθούν να δημιουργήσουν οπαδούς-ζόμπί των 4 "μεγάλων".

Τα 20 «πέτρινα χρόνια» περάσαν ανεπιστρεπτί και υπάρχουν πλέον σημεία που δείχνουν την «στροφή» των βολιωτών στον Ολυμπιακό Βόλου.


Η υποδοχή π.χ των ομάδων του ΠΟΚ ανακαλύπτουμε πως βρίσκεται σε συνεχή φθίνουσα πορεία.
Μετά λοιπόν τον ΠΑΟ τον οποίο πέρσι στο φιλικό υποδέχτηκαν πάνω από 100 άτομα,φέτος στο παιχνίδι πρωταθλήματος τον περίμεναν 60 άτομα μακριά από το κέντρο της πόλης και και έπειτα στο παιχνίδι των play-offs 37 μετρημένα γυναικόπαιδα.


Η ΑΕΚ είχε ακόμα πιο «τραγική» υποδοχή.Τα 100 άτομα που περίμεναν την ΑΕΚ στην αρχή του πρωταθλήματος, έγιναν χθες 16 μετρημένοι ΑΕΚτζήδες.
"Πανζουρλισμός" χαρακτηρίστηκε από τα ΜΜΕ η υποδοχή των 16...

Σύμφωνα με την ΑΕΚ ο σύνδεσμος του Βόλου ήταν από τους πιο δραστήριους και πολυμελείς συνδέσμους της επαρχίας,οπότε και γίνεται αντιληπτή η μεταστροφή του κόσμου ο οποίος πλέον αντιλαμβάνεται πως το να υποστηρίζεις μια ξένη ομάδα και να την παροτρύνεις με συνθήματα να γ...... τον Βόλο και τον Ολυμπιακό,αγγίζει την σφαίρα της ψυχοπαθολογίας και ίσως να χρήζει ψυχανάλυσης το ταχύτερο την στιγμή που είσαι Βολιώτης.


Τα πράγματα βέβαια είναι τελείως διαφορετικά αν δεν διαθέτεις βολιώτικη συνείδηση ,δεν σέβεσαι τον τόπο που κατοικείς και παραμένεις Καρδιτσιώτης και Λαρισαίος παρά τα πολλά χρόνια διαμονής στην ευλογημένη πόλη του Βόλου.

Ο Βόλος βέβαια δεν είναι η μοναδική μεγάλη πόλη της περιφέρειας που αντιμετωπίζει το παραπάνω πρόβλημα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα 4 λεωφορεία εκ Λαρίσης που ήρθαν να υποστηρίξουν τον Ολυμπιακό Πειραιώς και τις αποθεωτικές πραγματικά υποδοχές που γνωρίζουν οι ομάδες του ΠΟΚ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου κάθε φορά που επισκέπτονται την μεγαλόνησο.

Εν κατακλείδι η αντιμετώπιση των «μεγάλων» από τους «αλλόθρησκους» βολιώτες τείνει κάθε φορά να γίνεται πιο ψυχρή και επιτέλους αυτοί οι άνθρωποι δείχνουν πως η εικόνα του ντόπιου ιθαγενή που θα τον δελεάσεις με λαμπερές χάντρες και βραχιολάκια σιγά αλλά σταθερά εκλείπει.

ΠΗΓΗ: volosfans.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags