Facebook Pixel Η αγορά της Αργεντινής
Life
| 2011-05-22 23:08:00

Η αγορά της Αργεντινής

Η αγορά της Αργεντινής

Ο Ηρακλής Αντύπας αρθρογραφεί για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και το φλερτ του πειραϊκού συλλόγου με την αργεντίνικη αγορά.

Οι Αργεντινοί τα τελευταία χρόνια έκαναν δυναμική εμφάνιση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Η επιλογή από τη συγκεκριμένη αγορά ξεκίνησε από την εποχή που ο Ίλια Ίβιτς ήταν τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ήρθαν ο Γκαλέτι, ο Λεντέσμα, ο Νούνιες, ο Αρτσούμπι και μετά ο Μπελούτσι. Ακολούθησαν οι Λέτο και Ντάτολο, αλλά και ο Ιμπαγάσα, και τώρα στη ζωή μας μπαίνει ο Κοστάντσο, ο Αργεντινός πορτιέρο της Βασιλεία, ο οποίος την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να γίνει κάτοικος Λιμανιού.

Παλαιότερα θυμάμαι τον Σούρερ και στη δική μου γενιά με τον τεράστιο Χιλμπέρτο Φούνες, ο οποίος δυστυχώς κατοικεί πλέον στη γωνιά των αγγέλων. Ανήκω και εγώ σε αυτούς που γουστάρουν το ποδόσφαιρο της Αργεντινής.

Μεγαλώσαμε με τον τεράστιο Ντιέγκο Μαραντόνα. Γίναμε Νάπολι, στεναχωρηθήκαμε με το τέλος του και το προπονητικό του πέρασμα από την Εθνική στο τελευταίο Μουντιάλ.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags