Facebook Pixel Φήμες ότι πάμε για συμφωνία μέχρι τα μεσάνυχτα!
Life
| 2015-06-30 11:45:00

Φήμες ότι πάμε για συμφωνία μέχρι τα μεσάνυχτα!

Φήμες ότι πάμε για συμφωνία μέχρι τα μεσάνυχτα!

Όργιο συσκέψεων σε Αθήνα και Βρυξέλλες για να βρεθεί λύση πριν λήξει το πρόγραμμα – Βγάζουν το ΔΝΤ από την Ευρώπη και καλούν τον Τσίπρα να δεχθεί την πρόταση Γιούνκερ!  

Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις για το μέλλον της Ελλάδας! Όπως μεταδίδουν εδώ και λίγη ώρα έγκυρα πολιτικά Μέσα, η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ευρώπη, προκειμένου να βρεθεί λύση μέχρι τα μεσάνυχτα, όταν και λήγει το πρόγραμμα!  

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίρπας δέχεται πιέσεις, ακόμα και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, για να δεχθεί την τελευταία πρόταση του Γιούνκερ, έστω και με κάποιες αλλαγές που μπορεί να συζητηθούν και να γίνουν αποδεκτές από τους Ευρωπαίους.

Τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες υπάρχει ένα όργιο συσκέψεων έτσι ώστε να προκύψει τελική συμφωνία την ύστατη στιγμή. Μάλιστα, λέγεται ότι για να καμφθεί η αντίσταση της ελληνικής κυβέρνησης, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχει πέσει να αποχωρήσει από τη χώρα το ΔΝΤ, ενώ κυβερνητικοί κύκλοι μιλούν για μία ενδιαφέρουσα πρόταση που αναφέρεται και στο χρέος που ζητάει η ελληνική πλευρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags